Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Πρώην εργαζόμενες σε superyacht, μίλησαν επώνυμα και αποκάλυψαν τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σε αυτά


Ο θάνατος της Sinead McNamara, της 20χρονης Αυστραλής, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη πάνω στο υπερπολυτελές γιοτ ...
Mayan Queen IV του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Alberto Bailleres στην Κεφαλονιά, 




ήταν η αφορμή για να ανοίξουν στόματα, γύρω από τον λαμπερό κόσμο των χλιδάτων πάρτυ που διοργανώνονται σε πολυτελή γιοτ.

Η 20χρονη Sinead μέσα από τις αναρτήσεις στα social media έδειχνε να απολαμβάνει την ζωή πάνω στο πανάκριβο γιοτ του Alberto Bailleres. Ο μεγιστάνας είχε προσλάβει την 20χρονη, μαζί με άλλα μοντέλα για να τον συνοδεύουν στις καλοκαιρινές του διακοπές, ως εργαζόμενες πάνω στο γιοτ.

Πρώην εργαζόμενες σε superyacht, μίλησαν επώνυμα και αποκάλυψαν τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σε αυτά. Κάνουν λόγο για υπερβολική χρήση ναρκωτικών, μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνονται, για κυκλώματα πορνείας, και εξαντλητικές συνθήκες εργασίας.

Η Αυστραλή hostess Sarah Begbie εργάστηκε το 2014 σε μια πολυτελή θαλαμηγό, μετά από παρότρυνση του αγοριού της. Περιγράφει σαν εφιάλτη την εμπειρία της, αφού, έπρεπε να είναι ξύπνια 16 ώρες, διαθέσιμη να ικανοποιήσει κάθε απαίτηση του εργοδότη της, και των προσκεκλημένων του.


Μέσα στις υποχρεώσεις της ήταν να κράταει καθαρά πάντα τα δωμάτια των καλεσμένων, να φροντίζει για τις ανάγκες τους σε ποτό και φαγητό, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι πελάτες παρεκτρέπονταν και γίνονταν βίαιοι.

«Συνήθως έπιανα δουλειά στις 6 το πρωί και δεν πήγαινα για ύπνο παρά αργά το βράδυ, μετά απο 16-18 ώρες. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν μου επιτρεπόταν ούτε να καθίσω σε καρέκλα παραπάνω από δύο λεπτά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Begbie. Περιγράφοντας δε την καμπίνα της, υπογραμμίζει ότι το δωμάτιο έμοιαζε με ντουλάπι δεν είχε αρκετό χώρο ούτε για να αλλάξει ρούχα.


Μια άλλη hostess, η Katy McGregor περιγράφει στην Daily Telegraph, τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε, όταν εργάστηκε σε γιωτ γνωστού δισεκατομμυριούχου. Την ανάγκαζαν να μη παίρνει ούτε γραμμάριο, την ζύγιζαν καθημερινά, υποχρεωτικά φορούσε προκλητικά ρούχα και αποκαλυπτικά μαγιό, ενώ δεν έπρεπε να δείχνει δυσφορία στη σeξουαλική παρενόχληση από τους καλεσμένους, όποτε και αν συμβαίνει

Κοινό μυστικό σε όλες τις επώνυμες ιστορίες από πρώην hostess σε γιοτ, είναι ότι σε αυτά τα πάρτυ που διοργανώνονται, γίνεται χρήση ναρκωτικών και δρουν κυκλώματα πορνείας. Πριν εργαστούν υποχρεώθηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο εχεμύθειας, για αυτό και δεν αναφέρεται σε πιο γιοτ εργάζονταν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs