Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

9 χρόνια φυλακή για τον γιατρό που σκότωσε με κοκαΐνη την εpωμένη του


Με εννιά χρόνια στη φυλακή θα πληρώσει τα σεξουαλικά του παιχνίδια ένας γιατρός στη Γερμανία...
, ο οποίος σκότωσε την εpωμένη του βάζοντας κρυφά κοκαΐνη στο πeος του, πριν το στοματικό σeξ που είχε προγραμματίσει.




Ο Dr. Andreas David Niederbichler κρίθηκε ένοχος για σοβαρές σωματικές βλάβες οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο της 38χρονης γυναίκας, που σύμφωνα με την νεκροψία πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης.

Η γυναίκα που έγινε γνωστή μόνο ως Yvonne M. ήταν κομμώτρια. Τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε στο σπίτι του 43χρονου γιατρού μην γνωρίζοντας πως ο ίδιος είχε βάλει κοκαΐνη στα γeννητικά του όpγανα. Φίλοι της Yvonne δήλωσαν πως διατηρούσε σχέση «για αρκετό καιρό» με τον χειρουργό και «τον εμπιστευόταν απόλυτα». «Ήθελε να αφήσει τον σύζυγό της για τον Dr Niederbichler», ανέφερε ένας από αυτούς.

Στην κατάθεσή του, ο 43χρονος υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την γυναίκα, προσθέτοντας πως επιθυμεί οικειοθελώς να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 43χρονο γιατρό κατόπιν αποδείξεων πως έβαλε επίσης κοκαΐνη στην ακροποσθία, το τμήμα δηλαδή του δέρματος το οποίο καλύπτει τη βάλανο του πeους, πριν κάνει κολπικό, πpωκτικό και στομaτικό σeξ με άλλες τρεις γυναίκες το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018.

Οι εισαγγελείς πρόσθεσαν επίσης πως ο Niederbichler έριχνε κοκαΐνη και στα ποτά των γυναικών σε μια προσπάθεια να τις κάνει πιο δεκτικές στις σeξουαλικές επιθυμίες του.

Σύμφωνα με αναφορές, μια από τις συντρόφους του τράκαρε το αυτοκίνητό της χωρίς να ξέρει πως προηγουμένως είχε πάρει το ναpκωτικό και μια άλλη γυναίκα λιποθύμησε, ενώ έκτοτε παθαίνει συνεχώς νευρικούς σπασμούς. Ο Dr Andreas David Niederbichler ήταν επικεφαλής γιατρός στην κλινική πλαστικών και αισθητικών επεμβάσεων στην πόλη Χάλμπερσταντ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs