Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Νεκρός ο ένας εκ των αγνοουμένων στην Κερατέα - Βρέθηκε στον οικισμό Ελαιοχώρι σε ρεματιά


Νεκρός εντοπίστηκε στις 12:10 το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα των Θεοφανείων...
, ένας εκ των δύο αγνοουμένων στην περιοχή της Κερατέας. 




Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική ο άντρας βρέθηκε στον οικισμό Ελαιοχώρι σε ρεματιά. Άγνωστη παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα η ταυτότητα του άτυχου άντρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και ο δεύτερος αγνοούμενος.

Χθες το απόγευμα βρέθηκε πνιγμένη μία 67χρονη στα πίσω καθίσματα ΙΧ, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνταν ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.


Πώς εξαφανίστηκαν οι τρεις άνθρωποι

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονά τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και χθες το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και τελικά χθες το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν το δρόμο λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs