Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Καρδίτσα: Είχε εργαστήριο με τρία κιλά κάνναβη στο σπίτι του


Ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί ξετρύπωσε 36 συσκευασίες με ...
ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 950,4 γραμμαρίων





Αθέατοι παρακολουθούσαν το σπίτι ενός 37χρονου σε πεδινό χωριό του Δήμου Καρδίτσας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εςίχαν ενημερωθεί ότι διακινούσε ποσότητες χασίς στην περιοχή. Δεν περίμεναν, όμως, ότι θα ανακάλυπταν ένα πλήρες εργαστήριο για την παραγωγή υδροπονικής κάνναβης.

Το βράδυ της Τρίτης, οι αστυνομικοί είδαν έναν 57χρονο να φτάνει στο σπίτι με το Ι.Χ. Αυτοκίνητό του και περίμεναν να βγει για να τον ελέγξουν. Μόλις εκείνος τους αντιλήφθηκε, πάτησε γκάζι προσπαθώντας να διαφύγει, αλλά εγκλωβίστηκε και πέταξε στο έδαφος δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων που είχε αγοράσει από τον διακινητή. Όμως, δεν απέφυγε την σύλληψη.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι του 37χρονου, όπου ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί ξετρύπωσε 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 950,4 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Στον ίδιο χώρο, βρέθηκε και ο εξοπλισμός για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο που αποτελούνταν από έναν λαμπτήρα για την ανάπτυξη των φυτών, σύστημα εξαερισμού, ένα μετασχηματιστή, φίλτρο υγρασίας, πέντε ανεμιστήρες και ένα μεταλλικό κάτοπτρο. 

Ο 37χρονος συνελήφθη, κατασχέθηκαν το κινητό του και 360 ευρώ και παραπέμφθηκε μαζί με τον “πελάτη” του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για αγορά, καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs