Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ναζιστικό σύμβολο στα γραφεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στα Ιωάννινα - Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου


Το ναζιστικό τους αποτύπωμα άφησαν άγνωστοι στην πόρτα του γραφείου Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. ...Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός καθώς ναι μεν ήταν αρκετές οι φορές όπου άγνωστοι άφηναν παρόμοιο αποτύπωμα σε άλλους χώρους ή βεβήλωναν μνημεία της περιοχής, όμως είναι από τις ελάχιστες φορές που φτάνουν ανενόχλητοι μέσα σε ένα μεγάλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου, αναφέροντας: «Μέσα στο κλίμα εθνικιστικού παροξυσμού που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν το μισητό ναζιστικό αποτύπωμά τους στην πόρτα του γραφείου της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ό,τι και αν κάνουν τα απόβλητα των κοινωνιών και της ιστορίας, δε μπορούν να φοβίσουν κανέναν. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους όσοι με τη στάση τους, τους δίνουν τροφή και χώρο να αναθαρρήσουν».
Πηγή: www.epiruspost.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs