Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Κάρπαθος: Η πρόταση για νύχτα oργίων και ο βιaσμός της δασκάλας!


Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και όλα έδειχναν ότι σύντομα θα ακολουθούσε ο γάμος. ...
Μέσα σε μια νύχτα όμως ανατράπηκαν όλα…
Με την υπόθεση ενός 31χρονου από την Κάρπαθο ο οποίος κατηγορείται για τον βιaσμό της 29χρονης πρώην αρραβωνιαστικιάς του, πριν από έξι χρόνια, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 31χρονου το Σάββατο 11 Μαρτίου 2012 η 24χρονη –τότε- δασκάλα στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να χωρίσουν, κάτι που εκείνος δεν δέχτηκε εύκολα. Όμως τελικά ο 31χρονος φέρεται να συμφώνησε υπό τον όρο να συνευρεθούν ερwτικά για μία τελευταία φορά. Όταν η 29χρονη αρνήθηκε, ο αρραβωνιαστικός της, την βίaσε.

Πάντως από την πλευρά του ο 31χρονος ισχυρίζεται πως είναι αθώος και πως η καταγγελία έγινε για λόγους αντεκδίκησης από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, ενώ ήδη έχει κινηθεί και ο ίδιος δικαστικά εναντίον της.

Σημειώνεται πως μετά την απολογία του ο 31χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 7 Ιανουαρίου 2019.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs