Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Τουρκία: Ντονέρ σεφ σκότωσε και τεμάχισε την κόρη του - Την σκόρπισε σε δάσος (Photos)


Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει συγκλονίσει την επαρχία της Ανδριανούπολης (Edirne) στην Τουρκία. ...
Πατέρας, ο οποίος είναι σουβλατζής στο επάγγελμα, 
δολοφόνησε την 32χρονη κόρη του που ήταν χορεύτρια της κοιλιάς στο επάγγελμα και στη συνέχεια για να εξαφανίσει το πτώμα της, το τεμάχισε. Πέταξε τις φέτες σε δασική έκταση σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους και ήταν σίγουρος ότι είχε εξαφανίσει το πτώμα.


Όμως η «καλή του τύχη» δεν κράτησε για πολύ. Ένας άνδρας από το διπλανό χωριό πήγε στο δάσος για να μαζέψει κουκουνάρια. Αντί για κουκουνάρια όμως στα ριζά ενός δέντρου εντόπισε ένα ανθρώπινο χέρι γυμνό από σάρκα.


Ενημέρωσε την αστυνομία η οποία κλήθηκε να βρει τι είχε συμβεί. Συνδύασε το χέρι με τη δήλωση εξαφάνισης της κοπέλας που είχε γίνει πριν από μέρες και με τη βοήθεια του DNA, ταυτοποιήθηκε.


Η αστυνομία άρχισε να ερευνά το συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας και όταν διαπίστωσε ότι ο πατέρας της κοπέλας ήταν σουβλατζής ντονέρ, άρχισε να υποψιάζεται. Από την ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η σάρκα είχε αφαιρεθεί τέλεια κομμένη ακριβώς όπως κόβεται με το μαχαίρι σε λεπτές φέτες το ντονέρ. Ο πατέρας Σατί Ουσλού αναγκάστηκε να ομολογήσει.Είπε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι δεν του άρεσε το επάγγελμα της κόρης του που ήταν χορεύτρια της κοιλιάς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs