Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

5 επαγγέλματα για τεμπέληδες - Πώς μπορείτε να βγάλετε χρήματα αν είστε αργόσχολος


Η δουλειά προκαλεί άγχος, που εκδηλώνεται τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο....
Για όσους από εσάς θέλετε ηρεμία στο εργασιακό σας περιβάλλον, παρακάτω ακολουθεί μια λίστα 




με πιθανά επαγγέλματα για κάθε ευφυή τεμπέλη. Δώστε βάση (αλλά μην το δέσετε και κόμπο πως θα τα καταφέρετε)!


Καθηγητής αγγλικών στην Κίνα

Μεγάλη ζήτηση, με χαμηλές απαιτήσεις! Οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν κάποιον με πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας, ενώ πολλά σχολεία προσλαμβάνουν εκείνους που τα έχουν ως μητρική τους γλώσσα, ενώ τα ωράρια είναι ευέλικτα και οι μισθοί ίσοι με εκείνων των αποφοίτων Ανώτατων Σχολών, που δουλεύουν 50 ώρες τη μέρα.



Επαγγελματίας... ξένος

Στην Κίνα πολλές εταιρείες προσλαμβάνουν ξένους που φορούν κουστούμια και πηγαίνουν σε συναντήσεις με συνεργάτες, ενώ πολλές φορές ξένοι πληρώνονται αδρά για να παραστήσουν τους διάσημους.



Εφευρέτης

Σύμφωνα με τον χημικό Chuck Cronan, «η τεμπελιά γεννά την εφευρετικότητα», ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι περισσότερες εφευρέσεις δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που αναζητούσαν πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους για να κάνουν τις δουλειές τους.




Γκουρού

Στα σανσκριτικά η λέξη αυτή σημαίνει «πνευματικός δάσκαλος», όμως στις ΗΠΑ γκουρού μπορεί να είναι οποιοσδήποτε δίνει συμβουλές ψυχολογίας και έχει πολλούς εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι του στο YouTube, για παράδειγμα. Πάντως, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δημοφιλές επάγγελμα στο Beverly Hills.



Εξπέρ

Όσο πιο εξειδικευμένος είναι κάποιος πάνω σε ένα αντικείμενο, τόσο περισσότερες συμβουλές μπορεί να δώσει πάνω σ' αυτό. Σύμφωνα με τον επιχειρηματικό αναλυτή Matthew Kuzma, η ιδανικότερη δουλειά για ένα έξυπνο, αλλά αργόσχολο άτομο θα ήταν να πληρώνεται για να εκφράζει τις απόψεις του και να συμβουλεύει τους άλλους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs