Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Αυτές είναι ορμές: Γυναίκα αυνaνιζόταν δημόσια, την συνέλαβαν οι αστυνομικοί και συνέχισε τη δουλειά της και μέσα στο περιπολικό


Τι και εάν της πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί και την έβαλαν στο πίσω κάθισμα του περιπολικού. ...
Η 26χρονη γυναίκα από το Όστιν του Τέξας, συνέχισε απτόητη να χαιδεύει το κορμί της και μέσα στο αυτοκίνητο δεμένη.




Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος τηλεφώνησε στο αστυνομικό κέντρο της πόλης και είπε ότι έξω από το ξενοδοχείο «Μάριοτ», «μια γυναίκα στην άκρη του δρόμου κρατά ένα ασημένιο αντικείμενο στα απόκρυφά της με τα πόδια της ψηλά στον αέρα και ορθάνοιχτα».

Αμέσως έσπευσε ένα περιπολικό που επιβεβαίωσε το περιστατικό. Είπε μάλιστα στον ασύρματο μιλώντας προς το κέντρο της αστυνομίας ότι «η γυναίκα βγάζει βογγητά και στεναγμούς».

Όταν την πλησίασαν οι αστυνομικοί οι γυναίκα απομακρύνθηκε και μπήκε σε μια καφετέρια όπου κάθισε σε ένα τραπέζι και συνέχισε απερίσπαστη να κάνει τη… δουλειά της. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε καθόλου παντελόνι. Μόνο το εσώρουχο της.


Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν αλλα μόλις την έβαλαν στο περιπολικό εκείνη συνέχισε να αυτοικανοποιείται. Στο αστυνομικό τμήμα έγινε η αναγνώριση της. ονομάζεται Ντόβι Νίκελς, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες προσβολής δημοσίας αιδούς και αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 3.000 δολαρίων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs