Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΝΔ! Ο Άδωνις κήρυξε και επίσημα τον πόλεμο στον Νίκο Δένδια (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα όσα γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στη Νέα Δημοκρατία, πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο και πλέον...
η κατάσταση έχει βγει και έξω από τις κλειστές πόρτες της Πειραιώς.




Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δεν κρατιέται! Θεωρώντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απολύτως του χεριού του, προχωρά σε ένα συντονισμένο σχέδιο επιβολἠς του στο κόμμα στοχοποιώντας ακόμη και δημοσίως όσα στελέχη δεν τον προσκυνάνε και αποτελούν εμπόδιο στην ηγεμονία του.

“Θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατέρα του, πως ξέπεσε έτσι η Νέα Δημοκρατία, να την κυβερνά ένας γραφικός που από εκεί που έβριζε την παράταξη και τον Σαμαρά τώρα το παίζει υπερασπιστής; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα” λένε οι νεοδημοκράτες μεταξύ τους και περιμένουν επιτέλους από τον Πρόεδρο της ΝΔ να τον βάλει στη θέση του, χωρίς όμως εκείνος μέχρι σήμερα να φαίνεται πως διαθέτει την πυγμή για να λάβει οποιαδήποτε πρωτοβουλία.

Και ενώ όλα αυτά ήταν γνωστά μόνο στους νεοδημοκρατικούς κύκλους, πριν από λίγο στην πολυδιαφημιζόμενη από το σύνολο του κομματικού μηχανισμού αλλά και των συστημικών ΜΜΕ εκδήλωση κοπής της πίτας του Γεωργιάδη στο Μαρούσι, όπου συγκεντρώθηκαν μετα βίας 700 ανθρώποι (με τους μισούς να είναι υποψήφιοι είτε Βουλευτές, είτε Δημοτικοί & Νομαρχιακοί σύμβουλοι), ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να κλιμακώσει ακόμη περισσότερο την εσωτερική ένταση, με ευθεία επίθεση κατά του Νίκου Δένδια!

Για όποιον δεν γνωρίζει, την προηγούμενη εβδομάδα στην Βουλή ο Νίκος Δένδιας συγκρούστηκε ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας με την Χρυσή Αυγή διαχωρίζοντας τη θέση της παράταξης από τις ακροδεξιές θέσεις. Τότε στο κοινοβούλιο, οι Βουλευτές όλων των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου, όπως ήταν φυσικό άλλωστε, τον είχαν χειροκροτήσει. Μεταξύ αυτών και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό όπως φαίνεται, δεν άρεσε στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σήμερα δεν δίστασε να επιτεθεί ευθέως και δημοσίως στον συνάδερφο του!

Στο βιντεο η επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Δένδια


Στο παρακάτω βιντεο η σύγκρουση του Νίκου Δένδια με τη Χρυσή Αυγή που ενόχλησε τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs