Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Κρήτη: Αγωνία για την οικογένεια που αγνοείται - Συνεχίζονται οι έρευνες


Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες των άρχων για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοούμενων στο Ηράκλειο Κρήτης...
, τα ίχνη των οποίων εξαφανίστηκαν στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής, 
όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Στις προσπάθειες αναζήτησης επιστρατεύεται και τηλεσκοπικός γερανός που δια της αφής θα αναζητήσει το αυτοκίνητο της οικογένειας. 

Πρόκειται για μια οικογένεια: μια 30χρονη, που φέρεται να ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου, με το σύζυγο της, την 58χρονη μητέρα της και την 21χρονη αδερφή της, που επέστρεφαν από γλέντι γάμου. 

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο διοικητής των Πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νομού Ηράκλειου Γιώργος Τσικαλάς οι εργασίες των σκαπτικών μηχανημάτων στην κοίτη του Γεροποτάμου ήταν προγραμματισμένο να ξαναρχίσουν από τις 7 το πρωί.

Οι επιβαίνοντες στο ΙΧ δεν γνώριζαν καλά την περιοχή, αφού είχαν μεταβεί εκεί από τον Άγιο Νικόλαο, το ζευγάρι και από τις Αρχάνες η μητέρα με τη μικρή της κόρη. 

Oι αρχές ευελπιστούν ότι έχει πέσει η στάθμη του ποταμού επαρκώς, ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες με τη συνδρομή των δυτών. Όλη τη νύχτα επιχειρούσαν 50 πυροσβέστες με 10 οχήματα στην ξηρά. 

Εργαλειοθήκη αυτοκίνητου που εντοπίστηκε από κατοίκους στην παραλία του Κόκκινου Πύργου, εκτιμάται ότι ανήκει στο αυτοκίνητο της οικογένειας που αγνοείται, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης.
Πληροφορίες: cretapost.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο