Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Βέλγιο: Ο πρώην βασιλιάς αρνείται να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα 50χρονης - Η γνωστή γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ υποστηρίζει ότι είναι κόρη του Αλβέρτου


Ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι ...
ο βιολογικός πατέρας μιας 50χρονης Βελγίδας, 
της Ντελφίν Μποέλ. Αυτό ακανοίνωσε ο δικηγόρος του, μετά την εντολή που είχε εκδόσει πέρρσι το καλοκαίρι το δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, ο 84χρονος πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδόσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών, εξήγησε ο Αλέν Μπέρενμπομ. Ο Αλβέρτος Β΄ δεν σκοπεύει να υποβληθεί στην εξέταση μέχρι να εκδόσει απόφαση το Ακυρωτικό Δικαστήριο, πρόσθεσε.

Η γνωστή γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ υποστηρίζει ότι η μητέρα της, Σιμπίλ ντε Σελίς Λονγκσάμπ, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Αλβέρτο τις δεκαετίες του 1960 και ’70. Την εποχή εκείνη ο Αλβέρτος ήταν ακόμη διάδοχος του θρόνου, παντρεμένος από το 1959 με την Πάολα Ρούφο ντι Καλάμπρια.

Ο πρώην βασιλιάς, που κυβέρνησε μεταξύ 1993-2013 και είναι πατέρας του σημερινού βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππου, αρνείται ότι είναι πατέρας της Μποέλ. Η τελευταία έχει προσφύγει από το 2013 στα δικαστήρια, ζητώντας να αναγνωριστεί ως κόρη του και ξεκινώντας έτσι ένα δικαστικό σίριαλ που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs