Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Μία χαρτοπετσέτα ενός hot-dog οδήγησε στην εξιχνίαση ενός φόνου που έγινε το 1993 (pic)


Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο βρέθηκε ο δολοφόνος μίας 35χρονης, που έγινε το 1993.

Θεωρούσε πως...
είχε κάνει το τέλειο έγκλημα και ουδείς θα έφτανε ποτέ σε αυτόν. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είχαν περάσει 26 ολόκληρα χρόνια.




Κι όμως, την προηγούμενη εβδομάδα, η αστυνομία στην Μινεάπολις έφτασε στην σύλληψη ενός 52χρονου για την δολοφονία της Jeanne Ann «Jeanie» Childs που είχε γίνει το 1993.

Το απίθανο μάλιστα στην όλη υπόθεση, είναι πως πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαλεύκανση του εγκλήματος έπαιξε μία χαρτοπετσέτα από ένα hot-dog.,

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Η 35χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της από έναν γείτονα, ο οποίος έβλεπε να τρέχει νερό από την πόρτα του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, την βρήκαν νεκρή, έχοντας δεχθεί πολλά χτυπήματα με μαχαίρι.

Οι αρχές πήραν δείγμα DNA, αλλά δεν κατάφεραν να το τακτοποιήσουν με κάποιον ύποπτο, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μείνει στο ψυγείο.

Μέχρι το 2015 όμως που μία ομάδα που ασχολείται με άλυτες υποθέσεις, την ανέσυρε στην επιφάνεια και σε συνεργασία με το FBI και με μία άλλη ιδιωτική εταιρία, κατέληξαν σε δύο ύποπτους.

Ο ένας από αυτούς ήταν ο Jerry Westrom, τον οποίο άρχισαν να παρακολουθούν στενά, ακόμα και σε έναν αγώνα χόκεϊ.


Εκεί λοιπόν, ο 52χρονος έκανε το μοιραίο λάθος. Έφαγε ένα hot-dog και με μία χαρτοπετσέτα που πέταξε αργότερα, σκούπισε το πρόσωπό του.

Αυτή, οι άνδρες που τον παρακολουθούσαν, την μάζεψαν και την πήγαν για έλεγχο DNA, μέσω του οποίου υπήρξε ταυτοποίηση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη, καταβάλλοντας εγγύηση 1 εκατ. δολαρίων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs