Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

«Σκοτώθηκαν» Πολάκης – Άδωνις: Είσαι playmobil – Εσύ είσαι σαχλαμάρας


Την ώρα που μιλούσε νωρίτερα στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης για τα δάνεια των πολιτικών, τον λόγο ζήτησε...
ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, 




σηκώνοντας το χέρι του, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο υπουργός αποκαλώντας τον «playmobil».

Έντονα απάντησε και ο κ. Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον «σαχλαμάρα».

Παύλος Πολάκης: «Να το το χεράκι πάνω, κουνήθηκε το playmobil».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Την Πέμπτη έχουμε δικαστήριο. Εκδικάζεται η δική μου αγωγή κατά του κ. Πολάκη για ψεύδη αναφορικά με το δικό μου πόθεν έσχες το οποίο γνωρίζει, γιατί του έστειλα την γνωμοδότηση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία, ομόφωνα και με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, έκρινε ότι το πόθεν έσχες μου είναι μια χαρά.

Όσον αφορά το δικό μου δάνειο, το πήρα όντας ιδιώτης και πριν εκλεγώ βουλευτής, είναι στεγαστικό, είναι τοκοχρεολυτικό. Είναι στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας. Αν είναι για τα αυτονόητα να συνεννοούμαστε με λάσπη, δεν θα βγάλουμε άκρη.

Και επειδή ο κ. Πολάκης ενέπλεξε τον κ. Στουρνάρα σε ποινικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, με βάση τον νόμο που συζητάμε σήμερα του κ. Καλογήρου για το τεκμήριο της αθωότητας, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο γιατί παρεμβαίνει σε ποινική υπόθεση σε εξέλιξη. Ούτε τον νόμο δεν έχεις καταλάβει και είσαι και υπουργός, σαχλαμάρα».

Αντιπαράθεση είχε ο κ. Πολάκης και με τον εισηγητή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, για τα όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Θόδωρος Τσουκάτος ως προς τη χρηματοδότηση που είχε το ΠΑΣΟΚ από εταιρείες το 2000.

Παύλος Πολάκης: «Βγαίνει ο Τσουκάτος στο δικαστήριο και λέει ότι το 2000 το ΠΑΣΟΚ πήρε 16 δισεκατομμύρια δραχμές από εταιρείες για να κάνει εκλογές. Και δεν συζητάει κανείς γι’ αυτό».

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου: «Ο κ. Τσουκάτος είναι κατηγορούμενος και ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μην κοιτάτε σε μας, κοίταξε σε αυτούς που πήρατε, εκεί να κοιτάξετε, στους γραμματείς του ΠΑΣΟΚ που έχετε πάρει στο κόμμα σας. Προς τα εδώ δεν θα κοιτάτε, το πολιτικό πρόβλημα δεν είναι εδώ, το πολιτικό πρόβλημα το έχετε εσείς και θα πρέπει να παραιτηθείτε διότι κάνετε κακό όχι στην κυβέρνηση, αλλά στην ποιότητα της δημοκρατίας».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs