Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Ελβετικός στρατός: Πονοκεφαλιάζουν οι selfies από τις όμορφες φανταρίνες - Δείτε τις φωτογραφίες


Πονοκέφαλο και οργή έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που...
ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμορφες γυναίκες που υπηρετούν στον ελβετικό στρατό, στους επικεφαλής του.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι νεοσύλλεκτες που, όπως διαπίστωσαν Ελβετοί αξιωματικοί, τροφοδοτούν συνεχώς τους λογαριασμούς τους με φωτογραφίες από τις ίδιες είτε εν δράσει είτε σε στιγμές ξεκούρασης μαζί με συναδέλφους τους.

«Η εντολή είναι ξεκάθαρη: Καμία φωτογραφία όταν είναι με στολή. Όποιος θέλει να το κάνει αυτό πρέπει να πάρει άδεια από αξιωματικό» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ελβετικού στρατού.

Μια 24χρονη πυροβολητής στις φωτογραφίες που ανέβασε περιέγραψε ότι ήταν η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 400 άνδρες ενώ μια 19χρονη που πόζαρε πάνω σε τανκ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της: Ποτέ μην αποολογείσαι γι' αυτό που είσαι ή γι' αυτό που θέλεις.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο ελβετικός στρατός θέλει να ξεκινήσει καμπάνια στα social media μέσα στο 2017 για να δείξει πώς είναι η ζωή στο στράτευμα με ορισμένους να τονίζουν ότι δεν χρειάζεται να ψάξουν περισσότερο για πρωταγωνιστές αφού έχουν τόσο όμορφες γυναίκες ήδη στο στράτευμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs