Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Αμαλιάδα: Αuνανιζόταν ενώ πωλούσε ρίγανη - Αν και είχε καταδικαστεί για τους βιασμούς των ζώων, είχε αφεθεί ελεύθερος βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου


Για πολλοστή φορά προκάλεσε την οργή των κατοίκων της Αμαλιάδας ένας ασυγκράτητος ηλικιωμένος με ...
πλούσιο όσο και αρρωστημένο παρελθόν 




σε σeξουαλικές δραστηριότητες σε κοινή θέα. Λίγους μήνες μετά την καταδίκη του για τον διπλό βιασμό ενός... σκύλου, συνελήφθη ενώ αυνανιζόταν την στιγμή που πωλούσε... ρίγανη στο κέντρο της πόλης!

Ο 78χρονος είχε στήσει έναν πρόχειρο πάγκο όπου διέθετε προς πώληση το εμπόρευμά του, αλλά μόλις έβλεπε κάποια γυναίκα να περνάει μπροστά του κατέβαζε το παντελόνι του και άρχιζε να αυτοϊκανοποιείται! Φυσικά, έγινε αμέσως αντιληπτός και κλήθηκαν άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος του άσκησε μια ακόμη δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Στις 7 Μαΐου του 2018, ο ηλικιωμένος είχε αφήσει άφωνους τους πολίτες της Αμαλιάδας, καθώς δεν δίστασε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω σε έναν... σκύλο! Δυο γυναίκες τον είδαν να συνουσιάζεται με το άτυχο ζώο κοντά στην πλατεία Μπελογιάννη και κάλεσαν αστυνομικούς. Τότε, η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κακοποίηση ζώου και τον άφησε ελεύθερο.

Όμως, το ίδιο απόγευμα ο ηλικιωμένος πήγε στην παιδική χαρά της Σοχιάς και βίασε ξανά το άτυχο σκυλάκι, μπροστά στα μάτια των παιδιών που έπαιζαν εκεί και τον γονιών τους που έμειναν στήλες άλατος παρακολουθώντας την αποτρόπαια σκηνή! Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ξανά και να παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο, από το οποίο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών. Όμως, δεν την εξέτισε λόγω της περασμένης ηλικίας του, βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs