Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Γονείς κρατούσαν την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί σκύλου - Tην άφησαν να λιμοκτονήσει


Η Άμπι Μπράουν, ερευνητής της υπόθεσης, ανέφερε στο δικαστήριο του Έφινγκχαμ πως η μικρή Μέρι ...
κρατείτο κλειδωμένη στο σπιτάκι του σκύλου πολλές φορές και για περισσότερες από 24 ώρες.




Πατέρας και μητριά κακοποιούσαν επί σειρά ετών την 14χρονη κόρη τους, στη συνέχεια τη σκότωσαν και έθαψαν το νεκρό σώμα της στην αυλή του σπιτιού. Όσο ήταν ζωντανή η νεαρή ζούσε περιορισμένη μέσα στο κλουβί του σκύλου, σύμφωνα με πόρισμα δικαστηρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Μέρι Κρόκερ ήταν δεμένη και κλειδωμένη σε ένα πολύ μικρό χώρο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, που το σώμα της παραμορφώθηκε, αφού έπρεπε να καμπουριάζει για να χωρέσει στο κλουβί.


Την ανάγκαζαν μάλιστα να κάνεις όλες τις εργασίες του σπιτιού και συχνά δεν της έδιναν ούτε φαγητό, ενώ τα μέλη της οικογένειας καθοδηγούμενα από τον πατέρα και την μητριά της νεαρής την χτυπούσαν με σειρά προτεραιότητας, όπως αποκάλυψε το δικαστήριο της Τζόρτζια.

Όταν τελικά απεβίωσε, έσκαψαν έναν λάκκο στην αυλή και την έθαψαν μέσα. Οι αρχές βρήκαν σοκαρισμένες και τα απομεινάρια του μεγαλύτερου αδελφού της, Έλγουιν Κρόκερ Τζούνιορ, θαμμένα ακριβώς δίπλα.

Οι γονείς των δύο θυμάτων, Έλγουιν και Κάντις Κρόκερ, καθώς και άλλα τρία ενήλικα μέλη της οικογένειας κατηγορούνται πλέον για φόνο και για βάναυση μεταχείριση των τέκνων σε μια υπόθεση, η οποία φαίνεται να έχει σοκάρει όλη την Αμερική σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση παιδιών.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, φαίνεται ότι και ο ο αδελφός της Μέρι είχε πέσει θύμα της κτηνώδους βαρβαρότητας των δύο γονέων και πιστεύεται ότι απεβίωσε το 2016.

Η Άμπι Μπράουν, ερευνητής της υπόθεσης, ανέφερε στο δικαστήριο του Έφινγκχαμ πως η μικρή Μέρι κρατείτο κλειδωμένη στο σπιτάκι του σκύλου πολλές φορές και για περισσότερες από 24 ώρες.

Την χτυπούσαν μάλιστα με αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, μεταξύ αυτών και τηγάνια και της έδιναν σπανίως λιτά γεύματα ίσα για να την κρατάνε ζωντανή, τα οποία πότιζαν με έντονες ουσίες, όπως ρύζι με ξύδι. Πλενόταν μόνον, εάν ο πατέρας της την έβγαζε από το κλουβί και την έσερνε μέχρι το μπάνιο.

Μετά από ένα σημείο οι αρθρώσεις της μικρής είχαν καταστραφεί τόσο πολύ από την κακομεταχείριση που τέντωσαν και την έδεσαν με ταινία σε μία σκάλα για να διαπιστώσουν, αν έτσι θα θα θεραπευτούν οι κακώσεις, αποκάλυψε η Μπράουν.

Στο κινητό του πατέρα της βρέθηκε μια γυμνή της φωτογραφία, τραβηγμένη σύντομα μετά το θάνατό της, μαζί με άλλα μηνύματα που εκείνος αντάλλαζε με την μητριά, στα οποία περηφανεύονταν για το πως τυραννούσαν τα παιδιά τους.

Μεταξύ άλλων αποδεικτικών στοιχείων που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, καταλυτικό ρόλο την υπόθεση έχει παίξει και η αποκάλυψη του 11χρονου αδελφού των θυμάτων, Τζέιμς, ο οποίο ισχυρίστηκε ότι τον ανάγκαζαν και αυτόν να χτυπά τα αδέλφια του με διάφορα αντικείμενα.

Όπως αποκαλύπτουν οι αρχές τα παιδιά εκπαιδεύονταν κατ’ οίκον και έτσι δεν υπήρχε κανένας σχεδόν τρόπος για να μαρτυρήσουν όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Η υπόθεση ήλθε στο φως πολύ καιρό μετά, όταν μια συγγενής πληροφορήθηκε για το θάνατο της Μέρι και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ξέθαψε τα πτώμα από τον κήπο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs