Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Τραγωδία: 53χρονος που δεν μπορούσε να περπατήσει κάηκε ζωντανός μέσα στο ΚΑΤ


Απίστευτη τραγωδία από φωτιά μέσα στο ΚΑΤ, με θύμα έναν 53χρονο το στρώμα του οποίου άρπαξε φωτιά....
Απίστευτη τραγωδία το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με θύμα έναν 53χρονο.




Στον 4ο όροφο του νοσοκομείου ξέσπασε φωτιά στο στρώμα ενός δίκλινου δωματίου, όμως ο άτυχος άνδρας που ήταν εκεί δεν μπορούσε να περπατήσει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, είχε περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου και βρισκόταν σε συντηρητική αγωγή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου.Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα (Σχόλιο του E-eidhseis.com: Αν είχε σβηστεί ΑΜΕΣΑ δεν θα είχαμε θύμα!!!) από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs