Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ερντογάν: «Η Αγιά Σοφιά δεν θα γίνει ποτέ εκκλησία» Η απάντηση του στον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας


Απάντησε ο Ταγίπ Ερντογάν στον μακελάρη της Ν.Ζηλανδίας, που έγραψε οτι θέλει να πάει στην Κωνσταντινούπολη και ...
να γκρεμίσει τους μιναρέδες από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας.




Ο πρόεδρος της Τουρκίας σε προεκλογική του ομιλία στην πόλη Γκαζίαντεπ, έδωσε απάντηση στο μανιφέστο του τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας.

«Aυτός ο αλήτης τί λεει για την 'Ιστανμπουλ' ; Αδέλφια μου, την αποκαλεί Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, θα μετατρέψει λέει την Αγία Σοφία πάλι σε εκκλησία. Όσο υπάρχει αυτός ο λαός, όσο υπάρχει αυτή η ψυχή, δεν θα το επιτρέψει αυτό δεν θα συμβεί αυτό».

Παράλληλα ο Ερντογάν δήλωσε και για τον πρωθυπουργό του Ισραήλ: «Από την άλλη υπάρχει ο πρωθυπουργός που κατηγορείται για διαφθορά. Ο γιος του ανέβασε ενα μήνυμα στο twitter η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα του Βυζαντίου και είναι υπό τουρκική κατάληψη. Αλήτη, ανήθικε! Eσείς κάνατε εισβολή σε όλη την Παλαιστίνη!».

Στο τρομοκρατικό του μανιφέστο, έγραψε ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας για τους Τούρκους, την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά:

«Μπορείτε να ζείτε ειρηνικά στα δικά σας εδάφη και μπορεί να μην σας πειράξει κανείς. Στην ανατολική πλευρά του Βοσπόρου. Αλλά αν επιχειρήσετε να ζήσετε σε ευρωπαϊκά εδάφη, οπουδήποτε δυτικά του Βοσπόρου, θα σας σκοτώσουμε και θα σας διώξουμε από τα εδάφη μας. Ερχόμαστε για την Κωνσταντινούπολη και θα καταστρέψουμε κάθε τζαμί και κάθε μιναρέ στην πόλη. Η Αγιά Σοφιά θα ελευθερωθεί από τους μιναρέδες και η Κωνσταντινούπολη θα ανήκει ξανά δικαιωματικά τους χριστιανούς. Φύγετε όσο έχετε ακόμα την ευκαιρία».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs