Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής που είχε μείνει άστεγος μετά τη φωτιά στο Μάτι - Είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό, ενώ λίγες ημέρες αργότερα κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του


Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του δημοτικού τραγουδιού, ο...
Δημήτρης Ζάχος. Το καλοκαίρι του 2018 είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό, 
ενώ λίγες ημέρες αργότερα κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του στο Μάτι Αττικής, όπου διέμενε με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ο Δημήτρης Ζάχος διέγραψε μια τεράστια και λαμπρή πορεία στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερες ερμηνευτές του.

Με δάκρυα στα μάτια, ο γιος του σπουδαίου ερμηνευτή Κώστας Ζάχος είχε περιγράψει το περασμένο καλοκαίρι στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, την εφιαλτική νύχτα της μαύρης Δευτέρας, όπως την έζησε στο πλευρό της οικογένειάς του, αλλά και του παραπληγικού πλέον τραγουδιστή πατέρα του.


«Δεν απέμεινε τίποτα από το σπίτι της αδερφής μου. Φοβηθήκαμε ότι δεν θα ήμασταν ποτέ ξανά ενωμένοι σαν οικογένεια. Ήταν τέτοια η μανία που τρέχαμε πανικόβλητοι να σωθούμε. Η φωτιά κατέκαψε τα πάντα. Εγώ μαζί με τη δική μου οικογένεια πήραμε τον πατέρα μου και φύγαμε να σωθούμε. Δεν έχουμε ούτε ρούχα ούτε τίποτα. Αφήσαμε τα πάντα εκεί και κάηκαν».

Ήταν αρχές Ιουνίου του 2018 όταν ο Δημήτρης Ζάχος είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης που γινόταν για εκείνον στον Κάλαμο και μάλιστα λίγο αφότου ερμήνευσε το τραγούδι «Μια βοσκοπούλα αγάπησα», σήμα κατατεθέν της μεγαλειώδους καριέρας του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs