Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Αυτές είναι οι δυο πόλεις της χώρας μας με την καλύτερη ποιότητα ζωής!Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από ερωτηματολόγια και έχουν αξιολογηθεί από ...
το numbeo.com, την μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο 
με στοιχεία για πόλεις και χώρες, οι Έλληνες είναι προνομιούχοι, σε σχέση με άλλους πολίτες που δεν απολαμβάνουν το να ζουν σε μια χώρα με υψηλό βιοτικό επίπεδο.

Κως
Τα στοιχεία που συλλέγονται και αξιοποιούνται για τη διεξαγωγή συμπερασμάτων σχετίζονται με τους δείκτες της infografic και αφορούν στην ασφάλεια, την υγειονομική περίθαλψη, την αγοραστική δύναμη, τις κυκλοφοριακές συνθήκες, τη ρύπανση, τα εισοδήματα και τις τιμές ακινήτων.

Έπειτα από τη συλλογή και αξιολόγηση των στοιχείων, όπως προέκυψαν από τη διεξαγωγή ποιοτικής έρευνας, θα μπορούσε κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η ζωή στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι αρκετά πιο μίζερη εν συγκρίσει με τη ζωή στην επαρχία και ειδικότερα στις νησιωτικές περιοχές.

Παρά το δύσκολο καλοκαίρι, η Κως κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα με την κατάταξη των πόλεων, ανάλογα με το βιοτικό επίπεδο και ακολουθούν τα Χανιά στην δέυτερη θέση, ενώ τελευταία είναι η Αθήνα και προτελευταία η Πάτρα.


Χανιά


 (φωτογραφίες από το αρχείο του Icon Travellers)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs