Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Ανόητη φάρσα «κλόουν-δολοφόνου» ανάγκασε μια έγκυο γυναίκα να γεννήσει πρόωρα


Ένας 17χρονος την τρόμαξε στον δρόμο αλλά ευτυχώς είναι καλά και εκείνη και το μωρό.
Ιδιαίτερα δημοφιλής σε ...
όλο τον κόσμο φαίνεται πως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η φάρσα που θέλει «κλόουν-δολοφόνους» να κυνηγούν ανυποψίαστα θύματα.Το τελευταίο αποτέλεσμα μιας τέτοιας φάρσας στη Βρετανία μόνο αστείο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς στο χωριό Whitwick ένας μαθητής φόρεσε τη μάσκα του κλόουν και επιχείρησε να τρομάξει μια έγκυο γυναίκα. Η ανυποψίαστη μέλλουσα μητέρα φαίνεται πως τρόμαξε τόσο πολύ, ώστε αναγκάστηκε να γεννήσει πρόωρα το μωρό της.


Ένας φίλος της γυναίκας έγραψε στο Facebook μετά το περιστατικό: «Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σχετικά με τη φίλη μου. Ήταν οκτώ μηνών έγκυος και ένας χαζό 17χρονο παιδί πήδηξε μπροστά της και την τρόμαξε με αμφίεση κλόουν. Το μωρό ήρθε νωρίτερα, αλλά τόσο αυτό όσο και η μαμά του είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ σκεφτείτε ότι οι ηλικιωμένοι και οι έγκυες γυναίκες δεν είναι η καλύτερη επιλογή για να τους τρομάξεις. Είναι μια τρέλα ανούσια που πρέπει να σταματήσει».

Στο μεταξύ τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια εικόνα ενός κλόουν με αλυσοπρίονο στο χέρι, ο οποίος βρέθηκε στο πανεπιστήμιο Brunel Uxbridge, προκαλώντας ανησυχία στους σπουδαστές. Ενδεικτικό της διάδοσης της φάρσας είναι πως ένα αστυνομικό τμήμα στην Αγγλία δέχθηκε 14 τηλεφωνήματα σχετικά με παρόμοια περιστατικά μέσα σε διάστημα μόλις 24 ωρών.

Η φάρσα με τους κλόουν-δολοφόνους φαίνεται πως ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, πριν διαδοθεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs