Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έναν Έλληνα καταζητεί η Ίντερπολ και η αστυνομία της Ταϊλάνδης για δολοφονία - Φωτό


Η τοπική αστυνομία του Πουκέτ  στην Ταϊλάνδη από χθες βρίσκεται στο κυνήγι του Έλληνα ...
Δημήτρη Χαϊρόπουλο, φερόμενο ως δολοφόνο της 43χρονης  αισθητικού Niramon 'Bea' Aewkaew στο Πουκέτ τον Φεβρουάριο.





Η αστυνομία έχει ήδη  εκδώσει διεθνές ένταλμα μέσω Ιντερπόλ, ώστε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 42χρονο Δημήτρη Χαϊρόπουλο, που φέρεται ως ύποπτος για τη δολοφονία. 

Ο κ. Χαϊρόπουλος καταγράφηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ να επιβιβάζεται σε πτήση προς το Ντουμπάι μερικές ώρες μετά την τελευταία εμφάνιση του με την αισθητικό. Φαίνεται ότι πέταξε με την πτήση EK0379 για Ντουμπάι, αναχωρώντας από το Πουκέτ στις 2 το πρωί. Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι έφτασε στο Ντουμπάι την ίδια ημέρα.

"Αν επιστρέψει στην Ταϊλάνδη θα συλληφθεί", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Col Sen Kwannimit  

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο Cherng Talay επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας  έφυγε από το δωμάτιο που νοίκιαζε στο Bang Tao, όπου βρέθηκε το σώμα της κυρίας Niramon το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.

Στις ημέρες που προηγήθηκαν της δολοφονίας της, η οικογένειά της προσπαθούσε απεγνωσμένα να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο ιδιοκτήτης του δωματίου είπε στην οικογένειά της ότι ο κλιματισμός στο δωμάτιο λειτουργούσε, αλλά όταν χτυπησε την πόρτα δεν υπήρξε καμία απάντηση. Όταν ο ιδιοκτήτης άνοιξε την πόρτα με τα κλειδιά ασφαλείας ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και την οικογένεια ότι η Bea βρέθηκε στο κρεβάτι με ένα μαύρο πανί μέσα στο στόμα της και με δεμένα τα χέρια και τα πόδια της .

Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν το ζευγάρι να μπαίνει στο δωμάτιο το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που η Bea θεάθηκε ζωντανή.


Ο Δημήτριος 'Dim' Χαϊρόπουλος με την κόρη του από άλλη σχέση


Τι γνωρίζουμε για τον φερόμενο δολοφόνο;

Ο Δημήτριος 'Dim' Chairopoulos, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ασφάλεια σε ένα νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα. Έχει ήδη μια κόρη που την απέκτησε με κάποια Ελληνίδα.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης του και του γάμου του με την αισθητικό ονόματι Bea στην Ταυλάνδη λέγεται ότι «έλεγχε» και «ζήλευε» τα μέλη της οικογένειάς της και την ίδια. Ένας στενός οικογενειακός φίλος είπε στην διαδικτυακή εφημερίδα The Thaiger ότι η οικογένεια είχε ανησυχίες για την ασφάλεια της Bea και ένιωθαν «άβολα» με τη συνεχιζόμενη σχέση και τον γάμο της με τον Dim.

«Προσπαθήσαμε να τον βάλουμε μέσα στην οικογένειά μας, αλλά δεν ήταν εύκολο. Ήταν απόμακρος και φαινόταν πολύ κτητικός με την Bea», είπε ένα από τα στενά μέλη της οικογένειας που ζήτησε να κρατήσουν την ανωνυμία του..

"Απειλούσε να την σκοτώσει αν τον άφηνε ποτέ και η Άι, μία από τις αδελφές της, πήγε μαζί με τον Μπέα για να καταθέσει μια αναφορά στην αστυνομία σχετική με τις απειλές που δεχόταν, στο αστυνομικό τμήμα Cherng Talay.

Αυτή η αναφορά έγινε στην αστυνομία το 2016. Ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε και ήταν ακόμα παντρεμένοι κατά τη στιγμή της δολοφονίας.

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι έκλεψε επίσης το τηλέφωνο της Bea προτού κατευθυνθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ το βράδυ της δολοφονίας.


Πού είναι λοιπόν ο Δημήτριος Χαϊροπούλο;

Προς το παρόν η ελληνική πρεσβεία δεν έχει σχολιάσει την υπόθεση.

Επί του παρόντος υπάρχουν περίπου 58.000 έγκυρα διεθνή εντάλματα σύλληψης , από τα οποία μόνο τα 7.000 έχουν ενεργοποιηθεί.  προσοχή του Dim.

Προς το παρόν, ο φερόμενος δολοφόνος της Bea πιστεύεται από την αστυνομία του Πουκέτ ότι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εάν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον εικονιζόμενο  Δημήτρη 'Dim' Chairopoulo ή πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν την αστυνομία να τον συλλάβει, καλέστε την αστυνομία και μην προσπαθήσετε να κάνετε τίποτα μόνοι σας.
Φωτογραφίες και πληροφορίες The Thaiger.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs