Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Τρομοκρατημένοι γονείς «συνέλαβαν» φάντασμα να κακοποιεί την κόρη τους


Αντιμέτωπο με ένα «βίαιο πνεύμα» που ζει μέσα στο σπίτι του, ισχυρίζεται πως είναι ένα νεαρό ζευγάρι στο ...
Μίσιγκαν, δίνοντας «τροφή» στους υποστηρικτές της... έξω από ΄δω ζωής.




Η 25χρονη μητέρα, Heather Brough, η οποία ζει με τον 30χρονο αρραβωνιαστικό της Josh Higgins, άρχισε να πιστεύει πως ένα… φάντασμα ζει στο σπίτι τους, όταν ένα βράδυ εντόπισε τρεις μεγάλες μελανιές στο μάγουλο της κόρης της.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν είδαν τα τραύματα αποφάσισαν να ελέγξουν την κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιο της μικρής, καθώς υποπτεύονταν πως ίσως γρατζουνάει τον εαυτό της ενώ κοιμάται.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, είδαν μία ανδρική… φιγούρα να τριγυρνά γύρω από την κούνια του παιδιού και λίγο μετά να… εξαφανίζεται ως διά μαγείας, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Mirror.

Οι δύο γονείς ψάχνουν πλέον τρομοκρατημένοι για νέο σπίτι ώστε να ξεφύγουν από το «στοιχειωμένο χώρο τους», αφού ειδικοί επιβεβαίωσαν πως υπάρχει «μεταφυσική δραστηριότητα».

«Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγος στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση μόλις είδε το βίντεο.



Η μητέρα της μικρής Lilly, Heather, έβαλε τα κλάματα, πανικοβλήθηκε και πήρε την ενός έτους κόρη τους και έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς της.

«Υπάρχει ένα πνεύμα. Δεν ξέρω τις προθέσεις του, αλλά σίγουρα είναι βίαιο. Αυτό μας έκανε να θέλουμε να φύγουμε από το σπίτι όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs