Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Γιατί λέει μια γυναίκα ψέμματα;


Έχει πει ποτέ η φιλενάδα ή η σύζυγός σου; Περί τίνος επρόκειτο; Ήταν κάτι ανόητο σαν...
την ηλικία ή το βάρος της; Ή μήπως είχε πιο σοβαρές συνέπειες από μια πτώση της εμπιστοσύνης, όπως μοιχεία ή συνήθεια των δαπανών;





Όταν μια γυναίκα σου λέει ψέματα, δεν είναι απλώς ανέντιμη. Δηλώνει επίσης ότι δεν σας σέβεται αρκετά για να σας πει την αλήθεια .

Η λέξη "μικρό λευκό ψέμα" είναι μια άλλη ιστορία. Οι άνθρωποι λένε μισές αλήθειες για να προστατεύσουν τα συναισθήματα και τα συναισθήματα των ανθρώπων που αγαπούν. Αυτό πρέπει να εξεταστεί διαφορετικά από ένα παντοτινό ψέμα που συνέβη επειδή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.


Ποια είναι κάποια τυπικά ψέματα που λένε οι γυναίκες και πώς κρατάτε ένα μάτι έξω;


1. " Ο Χρόνος με τη μαμά σας είναι υπέροχος".

Μια έκθεση της iVillage, μιας ιστοσελίδας για το ενδιαφέρον των γυναικών, έδειξε ότι 51 τοις εκατό των γυναικών δήλωσαν ότι προτιμούν να μένουν στο σπίτι και να καθαρίζουν το σπίτι από το να συζητάνε με την μητέρα του φίλου τους. Ωχ!

Όταν η κυρία σου λέει ότι αγαπάει τη μαμά σου, πάντα μαντεύεις τις προθέσεις της.


2. "Δεν είναι νευριασμένη με σας."


Οι γυναίκες πιστεύουν ότι ο τύπος τους θα πρέπει να έχει μια υπερηχητική περίπτωση και να είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει τι εννοούσαν σε αντίθεση με όσα είπαν. Αν σου λέει ότι δεν είναι νευριασμένη με εσένα, πιθανότατα είναι.


3. "Ήταν σε έκπτωση."


Αν πρέπει να σας πείσει (και κατά πάσα πιθανότητα τον εαυτό της) ότι κάτι αξίζει να το αγοράσει, τότε πιθανότατα ξέρει ότι δεν έπρεπε να το αγόραζε.

Ας κάνουμε τα μαθηματικά: Ένα πουλόβερ ήταν αρχικά $ 1.000. Ήταν σε έκπτωση για $ 500 και στη συνέχεια ένα επιπλέον $ 250 off για μια έκπτωση σαββατοκύριακου. Εσείς βλέπετε ότι ξοδεύει $ 250 σε ένα πουλόβερ. Αυτή βλέπει ότι αγόρασε ένα πουλόβερ και έσωσε $ 750 για το σπίτι.

Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες ψέματα από γυναίκες που λένε στους φίλους και στους συζύγους τους. Όταν φαίνεται ότι προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της για κάτι, τότε είναι φρικτό. Εάν οι ενέργειές της δεν ανταποκρίνονται στα λόγια της, τότε κάτι είναι φρικτό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs