Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Καθηγήτρια συνελήφθη επειδή έκανε σeξ με τον μαθητή της (pics)


Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα περιστατικά με τις καθηγήτριας που έρχονται σε ερwτική επαφή με τους μαθητές τους. ...Τα τελευταία δύο χρόνια, τα περιστατικά με τις καθηγήτριες που έρχονται σε ερwτική επαφή με τους μαθητές τους, έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Τόσο μεγάλο που πλέον δεν αποτελούν καμία εντύπωση, καθώς σχεδόν κάθε εβδομάδα όλο και κάποιο θα δει το φως της δημοσιότητας.


Το τελευταίο είναι αυτό σε ένα σχολείο της Τζόρτζια, με πρωταγωνίστρια την Σάρα Κάθριν Μπρουκς.

Η 25χρονη καθηγήτρια μάλιστα, συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία της σwξουαλικής κακoποίησης από άτομα με εποπτική ή πειθαρχική εξουσία και αφέθηκε ελεύθερη μετά από καταβολή εγγύησης ύψους 11.200 δολαρίων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα του 17χρονου, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός φέρεται ήρθε σε ερwτική επαφή με τον γιο της, σε αρκετές περιπτώσεις τόσο μέσα στο σχολείο, όσο και μέσα στο σπίτι του.


Την Πέμπτη, μία μέρα πριν την σύλληψή της, οι υπεύθυνοι του σχολείου έστειλαν μία επιστολή στην οικογένεια του μαθητή, ενημερώνοντάς την για την αστυνομικές έρευνες που έχουν ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν λεπτομέρειες για αυτές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs