Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Το ημερολόγιο του 10χρονου «έκαψε» το θείο του στην υπόθεση βιασμού


Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 59χρονος ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. ...
Το ημερολόγιο που κρατούσε ο 10χρονος από την Κρήτη φαίνεται ότι «έκαψε» τον 59χρονο θείο του, που κατηγορείται ότι τον βίαζε κατ' εξακολούθηση για τρία χρόνια.




Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Νέα Κρήτη, ο ανήλικος φέρεται να κατέγραφε σε ημερολόγιο όσα βίωνε στα χέρια του κατηγορούμενου, στοιχεία που λειτούργησαν επιβαρυντικά και οδήγησαν στη σύλληψη του 59χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι o 59χρονος προφυλακίστηκε χθες, Δευτέρα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και στην ανακοίνωση της απόφασης, η σύζυγός του κατέρρευσε καθώς τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά του υποστηρίζουν ότι είναι αθώος.

Το ίδιο υποστήριξε και ο συνήγορος υπεράσπισης του 59χρονου, Βαγγέλης Γιάνκοβιτς, μιλώντας στη Νέα Κρήτη. Ο κ. Γιάνκοβιτς επεσήμανε ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες και τόνισε ότι ούτε ο παιδοχειρουργός, αλλά ούτε και ο παιδοψυχολόγος που εξέτασαν το 10χρονο αγοράκι παρατήρησαν κάτι μεμπτό σε βάρος του εντολέα του. 

«Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η πλευρά της υπεράσπισης του 59χρονου περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης», δήλωσε ο κ. Γιάνκοβιτς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs