Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Μαχαίρωσε τον άντρα της στο σημείο που είχε κάνει τατουάζ για την νεκρή κόρη τους - Ήταν παντρεμένη για σχεδόν 20 χρόνια


Μια γυναίκα φέρεται να μαχαίρωσε τον σύζυγό της στην καρδιά ακριβώς δίπλα στο τατουάζ που ήταν αφιερωμένη στη νεκρή κόρη τους...
, στη Μ. Βρετανία.




Η Helena Karine Atay φέρεται να σκότωσε τον επιχειρηματία Atakan Atay, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για σχεδόν 20 χρόνια.

Η δολοφονία έγινε στο σπίτι τους στο Birtley, στο Gateshead, κατά τη διάρκεια ενός καβγά για την αγορά ενός κρασιού.


Τραγωδία είχε ήδη πλήξει την οικογένεια όταν η μικρή κόρη τους, Σόφι, πέθανε το 2010 από καρκίνο.

Όταν ο 45χρονος Atakan βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του καθιστικού τους, η Atay του έλεγε ότι ποτέ δεν θα τον έβλαπτε, διακηρύσσοντας την αγάπη της.


Η 42χρονη Atay αργότερα ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε. Ακόμη, επιμένει ότι δεν διέπραξε τη δολοφονία του συζύγου της.


Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2018, η λαχτάρα της για αλκοόλ την οδήγησε στο να εγκαταλείψει το σπίτι τους. Υπήρξε μια αντιπαράθεση αλλά όχι τίποτα σοβαρό, μέχρι που επέλεξε να πάρει ένα μαχαίρι και να το χρησιμοποιήσει εναντίον του άοπλου συζύγου της, σκόπιμα και παρανόμως μαχαιρώνοντάς τον περισσότερο από μία φορά, προκαλώντας θανατηφόρα πληγή που στην καρδιά του.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs