Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Τσακώθηκε με τη γυναίκα του και πέταξε τη γάτα της από το 45ο όροφο της πολυκατοικίας τους (pics)


Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η τραγική κατάληξη ενός ενδοοικογενειακού καυγά στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν... ο εξοργισμένος σύντροφος αποφάσισε να τιμωρήσει την κοπέλα του, πετώντας την γάτα της από ύψος δεκάδων μέτρων.



Ο 32χρονος Τσενγκ Λου κατηγορείται για την πράξη του, που οδήγησε στον θάνατο το άτυχο ζώο, ενώ όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου, η πράξη του οφειλόταν στον καυγά που είχε με τη σύντροφό του αρκετές ώρες νωρίτερα.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι είχε μία διαμάχη, με τον καυγά να τελειώνει όταν η νεαρή σύντροφος έφυγε από το διαμέρισμα του 45ου ορόφου του συγκροτήματος κατοικιών στην μεγαλούπολη της Αυστραλίας.


Λίγες ώρες αργότερα, η Κάιτσι Τσεν επιχείρησε να επιστρέψει στο διαμέρισμα, όμως βρήκε την πόρτα κλειδωμένη, αποφασίζοντας τελικά να περιμένει έξω ακριβώς από την πόρτα μέχρι να της ανοίξει ο Λου.

Αυτό που ακολούθησε, όμως, ξεπέρασε ακόμα και την πιο αρρωστημένη φαντασία, με τον ανεκδιήγητο άντρα να πετάει το άτυχο γατάκι από ύψος δεκάδων μέτρων, με στόχο να τιμωρήσει την σύντροφό του.


Τελικά, ο Λου συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ εμφανιζόμενος στο δικαστήριο δεν φάνηκε να μετανιώνει ούτε στιγμή για την αδιανόητη πράξη του, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να λάβει χώρα τους προσεχείς μήνες.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs