Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ξυλοκόπησε με μανία οδηγό σχολικού επειδή έβγαλε το παιδί της από το λεωφορείο - Κατάφεραν να σύρουν έξω από το λεωφορείο την οδηγό και να συνεχίσουν το ξυλοκόπημα


Άγρια ξυλοκόπησαν δύο γυναίκες μία οδηγό σχολικού, στο Σεντ Λούις του Μιζούρι, στις ΗΠΑ, με τους ...
διερχόμενους και παριστάμενους να παρακολουθούν και να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους ενώ τα παιδιά μέσα στο λεωφορείο ακούγονται να κλαίνε και να ουρλιάζουν.
Μάλιστα οι γυναίκες κατάφερνα τελικά να σύρουν έξω από το λεωφορείο την οδηγό και να συνεχίσουν το ξυλοκόπημα με την ίδια πεσμένη στον δρόμο.

Σύμφωνα με τη New York Post, το περιστατικό συνέβη χθες σε δρόμο του Σεντ Λούις, και οι δύο επιτιθέμενες είναι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 30χρονη Ty’Andra Williams και η 32χρονη Tiffany Pruitt.

Αρχικά η μία από τις δύο επιχειρεί να χτυπήσει την οδηγό του σχολικού με το εργαλείο καθαρισμού των τζαμιών, ενώ η άλλη της φωνάζει: «Χτύπα τη! Χτύπα τη!».

Το λεωφορείο είχε μόλις παραλάβει τους μαθητές από δημοτικό σχολείο, όταν ξέσπασε καβγάς. Τότε η οδηγός μετέφερε ένα από τα παιδιά που εμπλέκονταν στον καβγά σε ένα άλλο λεωφορείο.

Η Williams, η μητέρα του μαθητή που είχε αλλάξει λεωφορείο, τα έβαλε με την οδηγό, όταν έφτασε στη στάση. Σε κάποιο σημείο, την άρπαξε από την μπλούζα και με τη βοήθεια της Pruitt την έσυρε έξω από το λεωφορείο.

Η οδηγός έπεσε κάτω ενώ η Williams την κρατούσε από τα μαλλιά και συνέχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs