Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Μοντέλο πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει τα σκυλιά της (pic)


Την τελευταία του πνοή άφησε ένα μοντέλο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στη Βραζιλία. ...
Η 37χρονη επιχείρησε να σώσει τα δύο σκυλιά της και έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της καταιγίδας και πνίγηκε.




Η Caroline Bittencourt βρισκόταν με τον σύζυγό της Jorge Sestini στο σκάφος τους, στο νησί Ilhabela, στα ανοιχτά του Σάο Πάολο όταν ξέσπασε η καταιγίδα.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τα δύο κουτάβια της έπεσαν στη θάλασσα με την ίδια να επιχειρεί να τα σώσει εν μέσω θύελλας. Ο Sestini πήδηξε στη θάλασσα για να την σώσει αλλά η Caroline παρασύρθηκε από τον θυελλώδη άνεμο και πνίγηκε.

Ο Jorge κολύμπησε τρεις ώρες για να βγει στην ακτή ενώ το άψυχο σώμα του μοντέλου εντοπίστηκε μία μέρα μετά την εξαφάνιση.

«Είδε την Caroline να πνίγεται και δεν μπόρεσε να τη σώσει. Δεν νιώθει καλά», δήλωσε για τον Jorge ο μάνατζερ της Caroline.

Η Caroline Bittencourt εργαζόταν ως μοντέλο και παρουσιάστρια. Το όνομα της είχε γίνει γνωστό το 2005 όταν την έδιωξαν από το γάμο του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ρονάλντο με την Daniella Cicarelli. Η δικαιολογία ήταν πως φορούσε λευκό φόρεμα όπως και η νύφη. Ωστόσο φίλος του ποδοσφαιριστή ισχυρίστηκε πως την έδιωξαν επειδή ένας επιχειρηματίας που είχε σχέση και με την Caroline και με την Daniella ήταν στο γάμο

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs