Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Χαμός με το θαμμένο ψυγείο στον κήπο ενός Αυστραλού που αγνοείται (vid)


Η εικόνα με τους άνδρες της αστυνομίας να έχουν ξεθάψει το ψυγείο έχει προκαλέσει αρκετές θεωρίες σχετικά με το περιεχόμενό του. ...
Μπροστά σε μία απρόσμενη εξέλιξη βρέθηκε η αστυνομία της Αυστραλίας που είχε αναλάβει την εξαφάνιση ενός άνδρα στο Ίπσουιτς.




Η τελευταία φορά που είχε δει κάποιος τον Ντέβιντ Θόρτον ήταν στις 22 Φεβρουαρίου, αλλά δηλώθηκε ως αγνοούμενος στις 12 Μαρτίου.



Την Παρασκευή οι αρχές έλαβαν μία πληροφορία που τους οδήγησαν να επιστρέψουν στο σπίτι του ηλικιωμένου και να ψάξουν στο κήπο του, όπου άρχισαν να σκάβουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Εκεί εντοπίστηκε ένα θαμμένο ψυγείο, το οποίο δεν ανοίχτηκε.

Ο αναπληρωτής επιθεωρητής, κ. Μπριζ που κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις δεν αποκάλυψε το περιεχόμενό του, μεγαλώνοντας την αγωνία.

Ελικόπτερα τηλεοπτικών συνεργείων, αποτύπωσαν σε video την εικόνα με το ψυγείο και άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών να βρίσκονται γύρω του.

Το μυαλό των περισσότερων πήγε στο ενδεχόμενο εκεί να βρίσκεται ο ηλικιωμένος άνδρας που αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν οτι εκεί βρίσκεται ένα άλλο πτώμα που είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs