Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δολοφονος - Κανίβαλος έσφαξε και έφαγε 38 ανθρώπους. μεταξύ αυτών 23 Delivery, 6 μάρτυρες του ιεχωβά και 2 μετανάστες, τα τελευταία 7 χρόνια (Pic)


Η αστυνομία του Χιούστον συνέλαβε έναν άνδρα που πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση τουλάχιστον 31 ατόμων την ...
περασμένη δεκαετία.




Ο Ιβάν Fedorovitch Γιανουκόβιτς, 56 ετών, φαίνεται ότι συνδέεται σε μια σειρά από μυστηριώδη εξαφανίσεις στην περιοχή του, πιστεύουν αξιωματούχοι.

Ο Γιανούκοβιτς ανακρίθηκε από την αστυνομία αφού οι γείτονές του παραπονέθηκαν ότι χρησιμοποιούσε αλυσοπρίονο αργά τη νύχτα και ανέφεραν ότι ήταν «καλυμμένος με αίμα».


Όταν έφτασε η αστυνομία σπίτι του, ο Γιανούκοβιτς βρέθηκε να σφαγιάζει ένα νεκρό σώμα στο γκαράζ του. Οι αστυνομικοί περιγράφουν ότι βρήκαν μεγάλες ποσότητες κρέατος στο έδαφος αναμειγμένες με ένα "αρωματικό μίγμα μπαχαρικών".

"Ο ύποπτος παραδέχτηκε ότι έφαγε ανυποψίαστους άντρες Delivery, ταχυδρόμους και ακόμη και αρκετούς μάρτυρες του Ιεχωβά", δήλωσε ο επικεφαλής βοηθός Jeff Buchanan στους δημοσιογράφους.

Ο επικεφαλής της εκτελεστικής βοηθού Buchanan από το Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον δήλωσε ότι αξιωματούχοι βρήκαν πάνω από 700 λίβρες "άγνωστου κρέατος" σε τέσσερις καταψύκτες και το οποίο θεωρείται ότι είναι ανθρώπινης προέλευσης.

"Ποτέ δεν υποψιάστηκα ότι ήταν κανίβαλος και δολοφόνος. Συχνά καλούσε τους γείτονες να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο στο σπίτι του και γλεντούσε μαζί τους κάνοντας μεγάλα μπάρμπεκιου για όλους και ήταν εξαιρετικά φιλικός », είπε ένας γείτονας στους δημοσιογράφους.

Ο Γιανουκόβιτς, 56 ετών, που ζει με τη μητέρα του, Αναστασία Ζ. Γιανουκόβιτς, 93 ετών, και που μισθώνει το υπόγειο ενός σπιτιού, δεν είχε προκαλέσει ποτέ υποψίες στους γείτονες.

"Είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του ετήσιου εορτασμού δείπνου σπαγγέτι για τα τελευταία πέντε χρόνια και ήταν βασικός παράγοντας στην κοινότητα. Βρίσκομαι σε απόλυτο ΣΟΚ "δήλωσε ένας τοπικός διοικητικός υπάλληλος της YMCA στους δημοσιογράφους.

Όταν ερωτήθηκαν από τις αρχές, ο Γιανούκοβιτς εξέφρασε κάποια τύψεις για τη δολοφονία των ανδρών και των Delivery που έκαναν απλά την δουλειά τους, αλλά δήλωσε ότι οι μάρτυρες του Ιεχωβά τον ενοχλούσαν πραγματικά και εύχεται να είχε φάει περισσότερους!!!

Ο Τούμ Ντούβαλ, ένας τοπικός εκπρόσωπος της οργάνωσης του Ιεχωβά, δήλωσε ανακουφισμένος τώρα που ξέρει ότι «τα μέλη του, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς».

Νομικοί κύκλοι εκτιμούν πως αν καταδικαστεί για όλα τα εγκλήματά που φέρεται να έκανε ο Ιβάν Fedorovitch Γιανουκόβιτς αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης 2.675 ετών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs