Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Τζούλιαν Ασάνζ


Τον Τζούλιαν Ασάνζ επισκέφθηκε η Πάμελα Άντερσον στη φυλακή του Μπέλμαρς στο Λονδίνο, όπου κρατείται ο ιδρυτής των Wikileaks. ...
Η ηθοποιός, μετά την επίσκεψή της, δήλωσε ότι ο Ασάνζ είναι «ο πιο αθώος άνθρωπος στον κόσμο». Την Πάμελα Άντερσον συνόδευε ο αρχισυντάκτης των Wikileaks, Κρίστιν Χράφνσον.




«Δεν του αξίζει να βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Δεν διέπραξε ποτέ βίαιη ενέργεια και είναι ένας αθώος άνθρωπος» υπογράμμισε η πρωταγωνίστρια του Baywatch, που φορούσε μια εσάρπα με αναφορές στη φυλακή, την τυραννία και τον Όλιβερ Κρόμγουελ.

Η Πάμελα Άντερσον πρόσθεσε ότι ο Ασάνζ είναι «αποκομμένος από τα πάντα», χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ ή τη βιβλιοθήκη και δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με τα παιδιά του. «Είναι ένας καλός άνθρωπος, ένα απίστευτο άτομο. Τον αγαπώ και δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει αυτή τη στιγμή. Δήλωσε.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανάρτησε στο Twitter μία φωτογραφία μίας ιδιόχειρης επιστολής, υπογεγραμμένη από την ίδια και τη σχεδιάστρια Βίβιεν Γουέστγουντ, επίσης υποστηρικτή της αθωότητας του Τζούλιαν Ασάνζ. «Πρέπει να σώσουμε τη ζωή του. Είναι τόσο σοβαρό» τόνισε η Άντερσον.



Ο Χράφνσον, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα επέκρινε τη «λιτότητα και τις περικοπές» στο σύστημα των φυλακών, δήλωσε ότι ο Ασάνζ περνάει 23 ώρες την ημέρα στο κελί του και πρόσθεσε: «Έχει χάσει βάρος αλλά το πνεύμα του είναι ισχυρό και αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Πηγή: Guardian

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs