Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Απατεώνας δημοτικός υπάλληλος προσποιείται το θύμα τροχαίου για να πάρει αποζημίωση (pics & vid)


Η αποτυχημένη απόπειρα ενός εργαζόμενου στην καθαριότητα να υποκριθεί το θύμα τροχαίου ατυχήματος ώστε να πάρει την ....
πολυπόθητη αποζημίωση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς όχι μόνο του στοίχισε τη θέση εργασίας του αλλά πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς αναμένεται να κατηγορηθεί για απάτη.




Όλα ξεκίνησαν κοντά στο Κέιμπριτζ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ο οδηγός ενός Audi περίμενε πίσω από το απορριμματοφόρο, που καθάριζε τους κάδους της περιοχής.

Ο 58χρονος Γουέιν Νάιτγκεϊλ, χωρίς να βιάζεται ιδιαίτερα όπως ανέφερε ο ίδιος σε μέσα ενημέρωσης, περίμενε ώστε οι δύο εργαζόμενοι να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους για να περάσει από το σημείο, όμως ένας από τους δύο οδοκαθαριστές είχε άλλα σχέδια.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι το απορριμματοφόρο είχε μετακινηθεί από τη μέση του δρόμου, επιτρέποντας τη διέλευση στα οχήματα που ακολουθούσαν, ένας από τους δύο εργαζόμενους αποφάσισε να μην επιτρέψει στον Νάιτγκεϊλ να περάσει, μπαίνοντας μπροστά στο αυτοκίνητό του.


Όταν, όμως, ο 58χρονος αποφάσισε να κάνει περάσει γύρω από τον εργαζόμενο, ο τελευταίος έβαλε σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιό του, που δεν ήταν άλλο από την εκμαίευση του ατυχήματος, έχοντας κατά νου την παχυλή αποζημίωση που θα λάμβανε, σε περίπτωση που τραυματιζόταν εν ώρα εργασίας από κάποιο αυτοκίνητο

Για κακή του, όμως τύχη, η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου κατέγραψε καρέ καρέ την κομπίνα που έστησε ο εργαζόμενος, καθώς στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι προσποιείται πως έχει χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του Νάιτγκέϊτ, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο συνάδελφος του «κομπιναδόρου» εργαζόμενου, προφανώς σε συνεννόηση με τον φίλο του, αρχίζει να φωνάζει στον οδηγό, δείχνοντας τον πεσμένο συνάδελφό του, που κρατάει το πόδι του.


Τελικά, ο Νάιτγκεϊτ κατάφερε να φύγει από το σημείο, σπεύδοντας αμέσως στις αρχές ώστε να καταγγείλει το συμβάν, ενώ επικοινώνησε άμεσα και με την δημοτική υπηρεσία που είναι αρμόδια για την αποκομιδή των σκουπιδιών, επισυνάπτοντας το επίμαχο βίντεο από το συμβάν.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη συνέχεια, η υπηρεσία του δήμου ενημέρωσε πως ο εν λόγω εργαζόμενος έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ σε βάρος του αναμένεται να ξεκινήσει και ποινική δίωξη, με την κατηγορία της απάτης, ενώ ο Νάιτγκεϊτ δήλωσε δικαιωμένος και τυχερός, καθώς σε περίπτωση που η κάμερα δεν είχε καταγράψει το συμβάν θα βρισκόταν σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, προσπαθώντας να αποδείξει ότι έπεσε θύμα του «βρώμικου μυαλού» του εργαζόμενου.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs