Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Σεxουαλικά παιχνίδια και μεσαιωνικά φετίχ πίσω από το μυστήριο με τους νεκρούς από βέλη στη Γερμανία (pics)


Σεxουαλικά παιχνίδια εξουσίας και μεσαιωνικά φεtίχ φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από το θρίλερ με τους πέντε νεκρούς, τρεις εκ των οποίων από ...
βέλη, στη Γερμανία. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι γερμανικές Αρχές ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, αρχής γενομένης από το σπίτι της 30χρονης Φαρίνα Κασπάρι, 

που φέρεται να είναι εκείνη που δολοφόνησε με βαλλίστρα τα δύο πρώτα θύματα προτού τη στρέψει στο λαιμό της, και στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν οι δύο νεκρές γυναίκες μετά το «θρίλερ» στο δωμάτιο του hostel στο Πασσάου το περασμένο Σάββατο.

Εκτός από την 30χρονη, στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι και ο Τόρστεν Βάις, 53 ετών, που περιγράφεται ως «αφέντης» στη σχέση των τριών, που χειραγωγούσε τις γυναίκες και συμπεριφερόταν σε εκείνες «σαν σκλάβες» σύμφωνα με τη Bild. Ο 53χρονος ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος μεσαιωνικών όπλων και κειμηλίων, στον πάγκο του οποίου βρέθηκε και μια ματωμένη κούκλα.


Αποκρυφισμός και μεσαιωνικά «παιχνίδια» στο μικροσκόπιο των αρχών

Στην σελίδα του καταστήματος στο Facebook αναφέρεται πως προσέφερε και «mead», ένα αλκοολούχο ποτό του Μεσαίωνα που περιείχε και μέλι και ότι παρέδιδε μαθήματα ξιφομαχίας δύο φορές την εβδομάδα.

Πριν ανοίξει το μαγαζί ο Βάις ζούσε σε ένα αγρόκτημα με την Κίρστεν, την Φαρίνα και την σύντροφο της τελευταίας, Γκέτρουντ. Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος Αλεξάντερ Κρούγκερ δηλώνει πως ο 53χρονος ήταν αδιαμφισβήτητα ο «αφέντης», που διέταζε τις γυναίκες για τα πάντα. 

Νοίκιασε το μέρος με την Κίρστεν, η οποία όμως αμέσως μετά εξαφανίστηκε και «αντικαταστάθηκε» από ένα ζευγάρι λεσβιών - την Φαρίνα και την Γκέτρουντ - και μια «πολύ νεότερη γυναίκα», που πιστεύεται πως ήταν η 19χρονη Καρίνα - το δεύτερο πτώμα από το διαμέρισμα της Φαρίνα. 

«Ο τόνος του ήταν πολύ παράξενος. Ήταν υποταγμένες σ' αυτόν, είχα την εντύπωση πως δεν είχαν την άδεια ούτε να μου μιλούν», λέει ο ιδιοκτήτης της φάρμας. «Ήταν πολύ απότομος, παράξενα απότομος, όχι με τον τρόπο που μιλά κανείς σε κάποιον, αλλά με μικρές κοφτές προτάσεις. Η αντίδρασή τους, η γλώσσα του σώματος. Ήταν υποτακτικός, είχαν πάντα σκυμμένα τα κεφάλια τους. Θα μπορούσα να πω πως τον φοβούνταν», συνεχίζει και καταλήγει: «Ηταν ο μεγάλος αφέντης, έδινε διαταγές».

«Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι ήταν όλοι μέλη ενός ιδιόμορφου σεxουαλικού κύκλου που σχετιζόταν με την αγάπη και των τριών στον Μεσαίωνα και ο Τόρστεν Βάις ήταν ο “γκουρού”, ο “αφέντης”» ανέφερε το RTL επικαλούμενο μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν και τους τρεις.

Δύο ακόμα θύματα - η Gertrud C, 35 ετών, και η Carina U, 19 ετών- βρέθηκαν νεκρές στο διαμέρισμα της Φαρίνα, δύο μέρες μετά τον εντοπισμό των τριών νεκρών στο hostel.

Η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη σύμφωνα με την αστυνομία, που διευκρίνισε ότι δεν βρέθηκαν βαλλίστρες ή βέλη στο χώρο και δεν υπήρχαν ενδείξεις πάλης.

Ο εισαγγελέας παραδέχτηκε ότι τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για την υπόθεση: «Έχουμε πέντε νεκρούς, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Όλα τα υπόλοιπα είναι αμφίβολα» τόνισε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο