Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Καθηγητής αγνοούνταν επί 16 χρόνια και βρέθηκε νεκρός στα θεμέλια του σχολείου του


Τέλος στις πολύχρονες αναζητήσεις ενός Κινέζου εκπαιδευτικού μπήκε μετά την ανακάλυψη της σορού του ...
στα θεμέλια του σχολείου στο οποίο εργαζόταν.




Η εξαφάνιση του 53χρονου καθηγητή αποτελούσε επί σειρά ετών άλυτο γρίφο τόσο για τους ερευνητές όσο και για τους συγγενείς του, ωστόσο η ομολογία ενός εργάτη που είχε δουλέψει στην επιδιόρθωση ζημιών στο σχολικό συγκρότημα έδωσε τέλος στις πολυετείς προσπάθειες εντοπισμού του άτυχου εκπαιδευτικού.

Τα ίχνη του 53χρονου είχαν χαθεί το 2004, όταν δεν επέστρεψε ποτέ από την εργασία του, χωρίς κανείς να μπορεί να βρει την αιτία της εξαφάνισής του.

Τα πράγματα πήραν, όμως, εντελώς διαφορετική τροπή, όταν ένας εργάτης που δούλευε την περίοδο της εξαφάνισής στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, ομολόγησε ότι σκότωσε κι έκρυψε τη σορό του καθηγητή στα θεμέλια του κτιρίου, όταν ο τελευταίος ανακάλυψε ότι ο δράστης είχε καταχραστεί ένα τμήμα των χρημάτων που είχαν διατεθεί για επιδιόρθωση ζημιών στο σημείο.

Ο Du Shaoping ομολόγησε το έγκλημά του και τέθηκε αμέσως υπό κράτηση, ενώ λίγο αργότερα οι αρχές της περιοχής συνέλαβαν ακόμα έξι συναδέλφους του, που θεωρούνται συνεργοί του δολοφόνου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η σορός του άτυχου καθηγητή θα χρειαστεί αρκετό καιρό ώστε να ανασυρθεί από τα θεμέλια του σχολείου, ενώ εκτενή ρεπορτάζ κινεζικών ΜΜΕ καλύπτουν την αποκάλυψη του ειδεχθούς εγκλήματος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs