Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Τριαντάφυλλος: Με τη Φαίη Σκορδά θα τα πούμε στο δικαστήριο


Ένα Instagram Story του Τριαντάφυλλου στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μία κόντρα, η οποία φαίνεται να παίρνει σοβαρότερη διάσταση. ..
Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει μια δημοσίευση, αναφερόμενος στην συνάδελφο του.΄




Όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα του Faysbook.gr, έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!».


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Φαίη Σκορδά, να γίνει έξαλλη με τη σχετική ανάρτηση και κατά τη διάρκεια του Πρωινού να σχολιάσει την ειρωνική στάση του τραγουδιστή. Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην παρουσιάστρια μέσω Instagram, λέγοντας ότι πλέον θα βρεθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες.

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους !!!», έγραψε ο Τριαντάφυλλος στην σχετική λεζάντα της δημοσίευσης.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs