Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Την βiαζε επί δύο χρόνια και την σκότωσε όταν του είπε ότι είναι έγκυος - Τα μηνύματα και το βίντεο που ενοχοποιούν τον δράστη


Θλίψη και οργή προκαλεί στην Βρετανία ο θάνατος της 13χρονης Λούσι Μακχιού, η οποία δολοφονήθηκε μετά από δύο χρόνια συστηματικής κακοποίησης από τον ...
25χρονο Στέφεν Νίκολσον που έδωσε τέλος στη ζωή της όταν του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο παιδί του.

Το άψυχο σώμα της ανήλικης βρέθηκε κοντά στις δασικές εκτάσεις του αθλητικού κέντρου Σαουθάμπτον στις 26 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές , ο ύποπτος την μαχαίρωσε επανειλημμένα μέχρι να ξεψυχήσει.

Ο Νίκολσον αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία συμπεριλαμβανομένης εκείνης για τον βiασμό της.

Σύμφωνα με τις αρχές, η οικογένεια του θύματος γνώριζε για τις διαφωνίες μεταξύ της Λούσι και του κατηγορούμενου, ο οποίος ζούσε στην ίδια οικία ως ενοικιαστής. Μάλιστα η οικογένεια θεωρούσε πως η συμπεριφορά της Λούσι ήταν η αιτία για τους τσακωμούς τους, καθώς «είχε τσιμπηθεί» μαζί του ενώ εκείνος δεν της έδινε καμία σημασία.

Η έρευνα όμως έδειξε πως υπήρχε και μια άλλη αιτία για τις εντάσεις που δεν γνώριζε η οικογένεια. Η σχέση που είχε αναπτύξει ο 25χρονος με την 13χρονη που οδήγησε στην εγκυμοσύνη της.

Λίγες μέρες πριν το τραγικό θάνατό της, ο Νίκολσον είχε εξομολογηθεί σε φίλο του πως η «μικρή» προσπαθούσε να τον διώξει από το σπίτι.

Σύμφωνα με τους ενόρκους, το βράδυ της 24ης Ιουλίου, η Λούσι δημιούργησε ένα δεύτερο λογαριασμό στο Facebook και τον χρησιμοποίησε για να επικοινωνήσει με τον Νίκολσον εκείνη τη νύχτα και το πρωί του θανάτου της.

Άφησε το σπίτι της στις 9:00 μ.μ. στις 25 Ιουλίου και τα πλάνα από το σύστημα κλειστού κυκλώματος την δείχνουν να φτάνει στο αθλητικό κέντρο που βρέθηκε το πτώμα της.


Το όπλο της δολοφονίας δεν έχει βρεθεί πάρα μόνο κομμάτια της λαβής του μαχαιριού που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε.

Η αστυνομία ανακάλυψε και το ημερολόγιο της Λούσι που αναφερόταν πολλές φορές στον Νίκολσον με μερικά αποσπάσματα να γράφουν: «Έλα στο δωμάτιό μου. Αυτήν την φορά θα κάνω αυτό που λες... δεν μου αρέσει όταν είσαι θυμωμένος».

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να παραχωρήσει στην αστυνομία τον κωδικό του στο Facebook το οποίο είχε αλλάξει λίγες ώρες μετά την δολοφονία της 13χρονης ενώ είχε διαγράψει όλα τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

Η δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει έως έξι εβδομάδες, συνεχίζεται.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs