Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Βαριά η ποινή για την δασκάλα που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της


Κατά την διάρκεια της εκδίκασης διαβάστηκαν αρκετά μηνύματα που αντάλλασσαν...
Μια από τις υποθέσεις καθηγητριών στις ΗΠΑ που έχουν συλληφθεί να έχουν σeξουαλική σχέση με τους μαθητές της, 
έκλεισε με την απαγγελία των ποινών στην Μπρίτανι Ζαμόρα που είχε συλληφθεί το 2018 για τις ερωτικές επαφές που είχε με έναν 13χρονο μαθητή της.

Το... κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι γονείς του μικρού άρχισαν να παρατηρούν μία αλλαγή στην συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να του βάλουν στο κινητό του, χωρίς να το ξέρει, μία εφαρμογή που θα τους ειδοποιούσε αν λάμβανε επικίνδυνα μηνύματα.

Η ειδοποιήσεις από αυτή άρχισαν να σκάνε κατά... ριπάς και έτσι του ζήτησαν εξηγήσεις, με αποτέλεσμα ο νεαρός να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβαινε. Έτσι, απευθύνθηκαν στην αστυνομία και τον Μάρτιο η 28χρονη συνελήφθη.

Όπως αποκαλύφθηκε, η σχέση με τον 13χρονο ξεκίνησε όταν μία μέρα τους ενημέρωσε πως θα λείπει από το σχολείο, ζητώντας τους να επικοινωνήσουν μαζί της, αν χρειαστεί, μέσω μίας εφαρμογής.


Ο μικρός ήταν από αυτούς που έστειλαν και η κουβέντα πήρε εντελώς διαφορετική τροπή και μετά από λίγο καιρό, άρχισαν να έχουν σeξουαλικές επαφές. Ακόμα και μέσα στην τάξη, κατά την διάρκεια προβολής βίντεο με τα φώτα κλειστά.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκδίκασης διαβάστηκαν αρκετά μηνύματα, ενδεικτικά της σχέσης που είχαν.

«Θέλω να σε γ***** τόσο πολύ. Οι προηγούμενες φορές δεν ήταν αρκετές», είχε πει ο μικρός, με την Ζαμόρα να του απαντά: «Ούτε εγώ μωρό μου. Σε θέλω κάθε μέρα, χωρίς χρονικό περιορισμό».


Δύο φορές, η καθηγήτρια είχε πάει στο σπίτι του παππού του μικρού και έκαναν στοματικό σeξ στο αυτοκίνητο, με τη μία να διακόπτεται από το τηλέφωνο του συζύγου της, ο οποίος την ενημέρωνε οτι θα γύριζε νωρίτερα από το ψάρεμα που είχε πάει.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 ετών, ενώ όταν βγει θα είναι δηλωμένη για σeξουαλικής φύσεως εγκλήματα, όντας υπό επιτήρηση σε όλη της ζωή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs