Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Έχει να λουστεί και να κόψει τα μαλλιά του 40 χρόνια – «Ο Θεός μου είπε να μην το κάνω» λέει (Photos)


Φαντάζεστε τι μπορεί να ζει μέσα σε ένα μαλλί που έχει να κουρευτεί αλλά και να λουστεί 40 ολόκληρα χρόνια; Ο 63χρονος Ινδός ...
Σακάλ Τουντνού, λέει πως όταν ήταν 23 κοιμήθηκε και είδε ένα όνειρο. Είδε λέει το θεό να τον προστάζει να μην ξαναλουστεί ποτέ πια στη ζωή του ούτε να κουρευτεί.
Από τότε ακολουθεί πιστά την εντολή του Θεού του. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο κρατίδιο Μπιχάρ όπου ζει, οι άνθρωποι του συμπεριφέρονται σαν να είναι κάποιος Άγιος, πηγαίνουν και ζητούν τις συμβουλές του, άτεκνα ζευγάρια τον επισκέπτονται για να κάνουν παιδιά, ενώ πουλάει φάρμακα και αλοιφές για θεραπεία κάθε νόσου, τα οποία φτιάχνει ο ίδιος.


Οι κάτοικοι του κρατιδίου τον αποκαλούν με ευλάβεια «Μαχάτμα Τζι».


Ο ίδιος όταν κυκλοφορεί, «φοράει» το μαλλί του σαν τουρμπάνι και περπατάει στους δρόμους.


Το μήκος του μαλλιού του έχει ξεπεράσει τα 170 εκατοστά ενώ από την απλυσιά τόσα χρόνια, οι τρίχες έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους και δημιουργούν ένα είδος στρώματος.


Ο ίδιος εκτός από τη μυστικιστική του «δράση» συνεχίζει να εργάζεται ως δασοφύλακας στο δάσος δίπλα από το χωριό του. Είναι παντρεμένος έχει 6 παιδία (τρια αγόρια και τρια κορίτσια) ενώ είναι και παππούς 7 εγγονιών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs