Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Φόνος στο Περιστέρι: Του έβαλα σακούλα και του χτυπούσα το κεφάλι


«Του έλεγα να φύγει από το σπίτι όμως δεν το έκανε. Μου μιλούσε άσχημα και με προσέβαλλε» ...
Με λεπτομέρειες που σοκάρουν, 




ο δράστης της δολοφονίας του 35χρονου συγκατοίκου του στο Περιστέρι περιέγραψε λεπτό προς λεπτό, το άγριο σκηνικό χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα της οδού Αγραφιώτου.

Ο 37χρονος, όπως είπε, γνωρίστηκε με το θύμα πριν περίπου ένα μήνα, ήταν άστεγος και του πρότεινε να τον φιλοξενήσει για μερικές ημέρες. Όμως η συμπεριφορά του, όπως είπε στους αστυνομικούς ήταν άσχημη και γι' αυτό πριν μερικές ημέρες του ζήτησε να φύγει.

«Του έλεγα να φύγει από το σπίτι όμως δεν το έκανε. Μου μιλούσε άσχημα και με προσέβαλλε», είπε.

Το πρωί της Τετάρτης, οι δύο συγκάτοικοι άρχισαν πάλι να τσακώνονται. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του ζήτησε για μια ακόμη φορά να φύγει όμως εκείνος αρνήθηκε. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και ο 37χρονος έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και έφθασε στα άκρα... «Δεν άντεξα, τον χτύπησα, του έβαλα μια σακούλα στο κεφάλι και στον χτυπούσα στον τοίχο. Τον σκότωσα...», είπε στους αστυνομικούς.


Οι τρεις κλήσεις στην Αστυνομία

Όπως είπε στην κατάθεση του ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ο άγριος καυγάς ξεκίνησε από νωρίς το πρωί γύρω στις 10.

Μάλιστα, χρειάστηκε να ειδοποιηθεί τρεις φορές η Αστυνομία και την πρώτη φορά να απομακρύνουν τον άστεγο από το διαμέρισμα της οδού Αγραφιώτου. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αστυνομικοί.

Άγνωστο πως, ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε να διαπληκτίζεται ξανά με τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί και δεύτερη φορά η Αστυνομία χωρίς όμως οι αστυνομικοί να καταφέρουν να μπουν στο διαμέρισμα.

Την τρίτη φορά, όπως ο ίδιος ο δράστης ισχυρίζεται, κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία και όταν το περιπολικό έφθασε άνοιξε την πόρτα, είπε ότι σκότωσε τον συγκάτοικο του και παραδόθηκε.

«Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο θα πρέπει να τύχει περαιτέρω έρευνας, ώστε να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε η πράξη, δηλαδή, τόσο τα πραγματικά περιστατικά όσο και η ψυχική κατάσταση αμφοτέρων του εντολέα μου και του θύματος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs