Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Τι μπορεί να συμβεί στον ανδρισμό σου, αν κοιμάσαι με μποξεράκι - Οι κίνδυνοι και τι πρέπει να προσέχουμε


Πολλά ακούγονται για το αν πρέπει να κοιμόμαστε γuμνοί, αν τα εσώρουχα μας πρέπει να είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών. Ο διευθυντής του ...
Ινστιτούτου Ανδρικής Υγείας στο Jersey Urology Group, Dr. Brian Steixner, έρχεται να ρίξει και αυτός τις γνώσεις του πάνω στο θέμα, και να μας πει τι ισχύει και τι όχι.




Αν κατά τη διάρκεια του ύπνου σου φοράς ένα σφιχτό μποξεράκι, υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθούν θερμοκρασίες που επηρεάζουν την γονιμότητα, αλλά και τον ερεθισμό τους δέρματος στη περιοχή των γεννητικών οργάνων.

«Η περιοχή των γεννητικών οργάνων πρέπει να είναι συνεχώς στην κατάλληλη θερμοκρασία, προκειμένου να βελτιοποιηθεί η παραγωγή σπέρματος. Επίσης το πeος δεν θα πρέπει να βρίσκεται υπό καθεστώς ασφυξίας», σημειώνει ο Dr. Steixner και τονίζει πως μια υψηλότερη θερμοκρασία μπορεί πέρα από το να επηρεάσει τη γονιμότητα να βοηθήσει στην ανάπτυξη βακτηρίων που ερεθίζουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Ο καθηγητής προτρέπει τους άνδρες να κοιμούνται εντελώς γυμνοί, σε σεντόνια που δεν κρατάνε θερμότητα, και να αλλάζουν τα σεντόνια κάθε 3-5 μέρες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs