Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Θρίλερ στην Κρήτη: Ώρες αγωνίας για την τύχη της Αμερικανίδας βιολόγου - Αναζήτηση ακόμα και με drone (Photos)


Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 62χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς μεσημβρινές ώρες της ...
Τρίτης και ενώ η ίδια συμμετείχε στις εργασίες διεθνούς συνεδρίου Βιολογίας στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμπάρι.
Με βάση μαρτυρίες, η Αμερικανίδα επιστήμονας εθεάθη για τελευταία φορά στον περιβάλλοντα χώρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας, γύρω στις 3.30 με 4 το μεσημέρι της Τρίτης. Φορούσε ένα πορτοκαλί φόρεμα. Το φόρεμα αυτό βρέθηκε στο δωμάτιο της, δεν βρέθηκαν όμως τα αθλητικά της παπούτσια.

Μία εκδοχή που εξετάζεται είναι η 62χρονη να πήγε για πεζοπορία. Άλλωστε περιγράφεται ως άνθρωπος που του αρέσουν οι αθλητικές δραστηριότητες και κυρίως η ποδηλασία.


Από την άλλη προβληματίζει το γεγονός ότι σε λιγότερο από δύο ώρες θα έπρεπε να βρίσκεται στην αίθουσα του συνεδρίου καθώς οι απογευματινές εργασίες ξεκινούσαν στις 6. Ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Στο δωμάτιο της τα πάντα βρέθηκαν σε απόλυτη τάξη. Εκεί βρέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές. Η Αμερικανίδα είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν την περιοχή και σε γενικές γραμμές γνωρίζει τα κατατόπια.

Η καταγγελία για την εξαφάνιση της έγινε μόλις σήμερα το πρωί οπότε και στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό της από κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ, Αστυνομία και εθελοντικές ομάδες.


Οι πληροφορίες που έχουν οι ομάδες έρευνας είναι ότι η 62χρονη δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας πλην κάποιων αρρυθμιών όπως αναφέρθηκε, όμως αυτό δεν την εμπόδιζε στις αθλητικές δραστηριότητες της. Περιγράφεται ως μία γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της, γυμνασμένη αλλά και σικάτη

Από την 3η ΕΜΑΚ στην περιοχή έχουν σταλεί δύο ομάδες, η μία με το drone, και η δεύτερη με το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της υπηρεσίας. Η επιχείρηση διεξάγεται κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της ζέστης, συνεχίζεται όμως με εντατικούς ρυθμούς.

Ταυτόχρονα θα ελεγχθούν και οι κάμερες ασφαλείας όπου είναι εφικτό. Συγγενείς της αγνοούμενης έχουν ενημερωθεί και αναμένεται να φθάσουν μέχρι αύριο στην Κρήτη, ελπίζοντας ότι θα έχουν κάποιο καλό νέο μέχρι τότε.
Πηγή: cretalive.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs