Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Σε υστερία ο τελευταίος σύντροφος του George Michael - Εσπασε την έπαυλη του τραγουδιστή γιατί δεν του την έγραψε στη διαθήκη


Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Telegraph, τον κομμωτή Φάντι Φαουάζ βρήκαν οι αστυνομικοί να στέκεται ...
όρθιος στην σκεπή του κτιρίου, αξίας 5 εκατ. βρετανικών λιρών, ενώ φώναζε πως δεν θέλει να φύγει από το σπίτι όπου διέμενε με τον τραγουδιστή.




Οι Αρχές τον συνέλαβαν και επιβιβάστηκαν μαζί του σε βανάκι της αστυνομίας που τον μετέφερε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τρίτης. Ο 46χρονος άνδρας παρέμενε υπό κράτηση ως το βράδυ της Τετάρτης.


Εσπασε τζάμια και διέλυσε ότι μπορούσε ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ

Οταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο, ο Φάουαζ είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο κτίριο, σπάζοντας τζάμια και σωληνώσεις. «Εξαιτίας της ζημιά εντός της έπαυλης κλήθηκε η Πυροσβεστική του Λονδίνου» ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας που επιβεβαίωσε πως είχε παρατηρηθεί διαρροή νερού.

«Ο άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία της εγκληματικής φθοράς. Τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου» συνέχιζε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Τζορτζ Μάικλ άφησε την τελευταία του πνοή τα Χριστούγεννα του 2016. Στη διαθήκη του, μεταξύ άλλων, άφηνε την έπαυλη στην αδερφή του, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον τελευταίο του σύντροφο, τον 46χρονο κομμωτή.

Εκτοτε, ο Φάουαζ και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της οικογένειας, αρνείται να φύγει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον τραγουδιστή. «Αρνείται να φύγει παρά τις επιστολές και τις αιτήσεις εδώ και 18 μήνες» σημειώνει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας του Τζορτζ Μάικλ που συμπληρώνει πως ο 46χρονος έχει ταλαιπωρήσει πολύ τους συγγενείς του τραγουδιστή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs