Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Συνελήφθη μηχανικός για την μπασκέτα που σκότωσε τον 19χρονο στη Χίο - Αναμένεται η μεταφορά της σορού του άτυχου νέου στην Αθήνα


Με πολύ γρήγορους ρυθμούς προχωράει η επείγουσα έρευνα για τον τραγικό θάνατο ...
19χρονου φοιτητή, από πτώση μπασκέτας σε υπαίθριο αθλητικό χώρο στη Δασκαλόπετρα της Χίου.
Με επικεφαλής την εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου Σπυριδούλα Σταυράτη ελέγχονται τα αρχεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χίου και συγκεκριμένα του πρώην Δήμου Ομηρούπολης, στα όρια του οποίου ανήκε ο αθλητικός χώρος όπου βρήκε τον θάνατο ο 19χρονος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, έχουν κατασχεθεί έγγραφα και αναφορές της περιόδου 1998-2002, οπότε φέρεται να έχει κατασκευαστεί το συγκεκριμένο έργο. Ανάμεσα στα έγγραφα υπάρχει και και τεχνική έκθεση που αναφέρεται στο έργο.

Δεδομένης αυτής της έκθεσης, έχει συλληφθεί από χθες το βράδυ και οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εν ενεργεία μηχανικός του Δήμου Χίου, ο οποίος υπηρετούσε την επίμαχη περίοδο στην τεχνική εταιρεία του τότε Δήμου Ομηρούπολης.

Όπως έγινε γνωστό ο μηχανικός υποστηρίζει ότι το έργο δεν φέρει την υπογραφή του και δεν αναγνωρίζει τον γραφικό χαρακτήρα του στην έκθεση που έχει κατασχεθεί και του υποδείχθηκε.

Τέλος, χθες αναχώρησαν για την Αθήνα οι φίλοι του άτυχου 19χρονου, με τους οποίους βρισκόταν στο γήπεδο το βράδυ του δυστυχήματος. Σήμερα, μετά την διενέργεια σχετικής ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται η μεταφορά της σορού του 19χρονου στην Αθήνα, προκειμένου να παραδοθεί στην οικογένειά του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs