Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Προσγειώθηκε με ελικόπτερο στη Μύκονο και καλυμμένο το πρόσωπο του - Την παράσταση έκλεψε η χυμώδης σύντροφός του


Κάθε καλοκαίρι οι παραλίες της Μυκόνου γεμίζουν από επώνυμους και μη που χαίρονται τον ήλιο και ...
την θάλασσα και διασκεδάζουν σε κάποιο από τα πάρτι που διοργανώνονται. Μέχρι σήμερα, οι κοσμοπολίτικες πλαζ του νησιού δεν είχαν να προσφέρουν κάτι περισσότερο. 




Ωστόσο, ο Αμερικανός καλλιτέχνης γκράφιτι Alec Monopoly βάλθηκε να αλλάξει τα δεδομένα παρουσιάζοντας στην Ψαρρού ένα από τα μεγαλύτερα πλωτά γλυπτά στον κόσμο! Πρόκειται για μια γιγάντια φουσκωτή έκδοση του εμβληματικού χαρακτήρα Mr Monopoly από το διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι, η οποία τοποθετήθηκε σε ειδική εξέδρα και όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στην κοσμική παραλία για να απαθανατίσει το γιγάντιο φουσκωτό και να σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στο εντυπωσιακό event που διοργανώθηκε προς τιμή του δημιουργού του, ο οποίος έδωσε το παρών.

Ο Alec Monopoly (κατά κόσμον Alec Andon, αφού το όνομα Alec Monopoly είναι το καλλιτεχνικό του), έφτασε από αέρος στην Ψαρρού με ελικόπτερο που είχε ζωγραφισμένη απέξω την μορφή του Mr Monopoly. Στην συνέχεια, επιβιβάστηκε σε σκάφος και με την συνοδεία πανέμορφων μοντέλων αλλά και ανδρών ασφαλείας έφτασε την πλωτή εξέδρα που ήταν τοποθετημένο το έργο του και το υπέγραψε με σπρέι. Όπως συνηθίζει ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης είχε καλυμμένο το μισό πρόσωπό του, ενώ την παράσταση έκλεψε η χυμώδης σύντροφός του, Alexa Dellanos, που κατέγραφε τον αγαπημένο της με το κινητό της τηλέφωνο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs