Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Ο άντρας που... έχασε την παρθενιά του από εξωγήινο - Ο David Huggins πουλά πίνακες που απαθανατίζουν τις διαγαλαξιακές του συναντήσεις


Αυτά είναι τα γεγονότα, όπως τα βλέπει ο 74χρονος David Huggins: αντιμετώπισε τους πρώτους εξωγήινους στην ηλικία ...
των οκτώ. Έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 17 ετών από μια εξωγήινη γυναίκα που ονομάστηκε Crescent. Για αυτό το λόγο ζωγραφίζει μόνο εξωγήινους!
Ο 74χρονος David Huggins εμφανίστηκε στην εκπομπή «This Morning» του βρετανικού καναλιού ITV για να αφήσει άφωνους τους παρουσιαστές Holly Willoughby και Phillip Schofield. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, μετά εξομολογήθηκε πως για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με εξωγήινους ήδη από τα 8 του και έκτοτε δημιουργεί έργα τέχνης που απαθανατίζουν τις διαγαλαξιακές αυτές συναντήσεις.


Ο Huggins ζει στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϋ, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς μια εκτεταμένη συλλογή ταινιών sci-fi και θρίλερ σε VHS, σενάρια ταινιών ή πίνακες.

Μεγάλωσε στη Τζόρτζια των ΗΠΑ όπου μια ταραγμένη ζωή στο σπίτι τον ώθησε να το σκάσει για τη Νέα Υόρκη στα τέλη της εφηβείας του. Εκεί σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης. Οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες είναι οι ιμπρεσιονιστές, όπως οι Pierre-Auguste Renoir και Claude Monet. οι πρώιμες ζωγραφιές του ήταν κυρίως τοπία και πορτρέτα. Στη συνέχεια, το 1987, ο Huggins λέει ότι οι εξωγήινοι του... πρότειναν να κάνει μια οπτική καταγραφή των εμπειριών του και από τότε ζωγραφίζει μόνο αυτούς! 


Έχασε την παρθενιά του σε ηλικία 17 ετών από μια εξωγήινη γυναίκα που ονομάστηκε Crescent! Περιγράφοντας την εξωγήινη σύντροφό του, ο David είπε: «Νομίζω πως φορά περούκα, δεν είμαι σίγουρος, έχει όμως μεγάλα μαύρα μάτια και μακριά μαύρα νύχια».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο