Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Πέντε συλλήψεις στην Πάτμο για κoκαΐνη, Eχstasy και χaσίς


Οι διακινητές εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε αστυνομικούς του... τοπικού τμήματος, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Κω

..............................

Ο ένας μετά τον άλλον έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. πέντε Έλληνες που διακινούσαν διαφόρων ειδών ναρκwτικά στη γαλήνια Πάτμο και εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης που οργανώθηκε και εκτελέστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Κω.

Κατά την διάρκεια των εξονυχιστικών ελέγχων και ερευνών, συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 38, 42, 57 και δύο γυναίκες 35 και 41 χρόνων, οι οποίοι είχαν συνολικά στην κατοχή τους έτοιμα για πώληση 270 γραμμάρια κoκαΐνης αναμεμειγμένης με μαγειρική σόδα, δυο κιλά και 81 γραμμάρια ακατέργαστης και 22 γραμμάρια κατεργασμένης κάννaβης, δυο γραμμάρια μεθaμφεταμίνης (Eχstasy) και τρία ναρκwτικά χάπια.

Στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, σύνεργα για την χρήση ναρκwτικών, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά και 6.145 ευρώ από τα παράνομα έσοδά τους. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκwτικών, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs