Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Οι δωρεές ξεπέρασαν τα 3,1 εκατ. ευρώ - «Μιλάμε για τσουνάμι αγάπης. Ακόμα δεν μπορούμε να συλλάβουμε ακριβώς τι συνέβη»


«Μιλάμε για τσουνάμι αγάπης. Ακόμα δεν μπορούμε να συλλάβουμε ακριβώς τι συνέβη», δήλωσε ο Γιώργος Γλωσσιώτης...
, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που ετοιμάζεται για το «ταξίδι ζωής» του στις ΗΠΑ, για τη χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας για τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας.
Ο πατέρας εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους μέσω του δελτίου ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας. Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από ποσά που ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν και τις 40.000, εξήγησε ο κ. Γλωσσιώτης. Ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε και πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι 40.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον πατέρα του Παναγιώτη – Ραφαήλ, έως 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι κουμπαράδες, θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων μιας και εκτός της θεραπείας είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs